Екип на NOVINI.BG провери напълниха ли се парковете след като

...
Екип на NOVINI.BG провери напълниха ли се парковете след като
Коментари Харесай

Напълниха ли се парковете в София след като ги отвориха

Екип на NOVINI.BG провери напълниха ли се парковете след като от днес те в София са отворени и спазват ли гражданите правилата.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6397
Припомняме ви, че от днес десет от парковете в столицата са отворени за родители с малки деца и бременни жени между 9.30 часа и 18.30 часа. С едно дете ще се допускат най-много двама възрастни. Разрешено е да се разхождат деца до максимална видима възраст от 12 години. Преди и след тези часове ще могат да влизат хората, разхождащи кучетата си, и тези, които спортуват.



Отпускането на мерките обаче не получи одобрението от шефа на националния щаб за борба с коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20. Днес той отново обяви, че при всяка промяна на карантината освен положителните новини, трябва винаги да се съобщават и възможни последствия. Според него събирането на хора е изключително страшно.

Първенството по заразени с COVID-19 държи Плевен. 7 са новите болни деца

Въпреки отпускането на мерките малцина обаче се възползваха от тях, предаде репортер на NOVINI.BG.

На входовете и изходите на парковете в София има полицейски екипи, които стриктно следят кой влиза и излиза от тях. Служители на общината и на реда обикалят всички алеи и предупреждават гражданите, ако са нарушили някое правило, опътват ги как да се движат по точно определен режим.



В парка е разрешена единствено разходката. Няма право да се използват пейките и да се влиза на площадките.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6397  Борис Джонсън благодари на британците за спазването на карантината Борис Джонсън благодари на британците за спазването на карантината  Чехия отслабва рестриктивните ограничения Чехия отслабва рестриктивните ограничения  Новите случаи на ковид в Кипър спаднали с 62% през последната седмица Новите случаи на ковид в Кипър спаднали с 62% през последната седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР