Доц. д-р Любомир Киров заяви пред Нова телевизия, че никога

...
Доц. д-р Любомир Киров заяви пред Нова телевизия, че никога
Коментари Харесай

Лекар напомни какво ще се случи с нас, ако вятър не ни духне

Доц. д-р Любомир Киров заяви пред Нова телевизия, че никога празниците не могат да бъдат тревожни, защото те винаги ни носят радост.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5009
Няма защо да се притесняваме от топлото време. То няма да реши проблема с COVID-19, заяви той в интервю за „ Събуди се “.

„ По отношение на мерките не бих нарекъл, че има отслабване. Трябва да се преосмислят съобразно ситуацията “, заяви той.

„ Мерките до момента наистина са успешни и въпреки че има непослушни, всичко се спазва. Но продължаването по този начин би довело до проблеми “, смята д-р Киров.

Ако така се продължава, ще пострадат психическото и социално благополучие, а от там и здравето, категоричен е той.

Доц. д-р Киров поясни какво означава колективен имунитет. Той напомни, че целта е да се опазят наистина застрашените и напомни какво ще се случи с нас, ако вятър не ни е духал.

Той съобщи и стряскащи цифри за починалите от сезонния грип и напомни простичките мерки благодарение, на които можем да отпуснем ограниченията.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5009  24 нови случаи на COVID-19 за последното денонощие. Заразено е цяло семейство

24 нови случаи на COVID-19 за последното денонощие. Заразено е цяло семейство  Ирландия удължава карантината поради ковид до 5 май Ирландия удължава карантината поради ковид до 5 май  Случаите на ковид у нас към този момент са 648. Заразено е цяло семейство Случаите на ковид у нас към този момент са 648. Заразено е цяло семейство
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР