До края на годината със сигурност няма да има ваксина

...
До края на годината със сигурност няма да има ваксина
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов разкри кога ще има ваксина срещу COVID-19

До края на годината със сигурност няма да има ваксина срещу COVID-19. Това заяви имунологът от Българската академия на науките проф. д-р Андрей Чорбанов в предаването „ Пресечна точка “ по Нова телевизия.

Той уточни, че от 20 дни носи титлата " Професор ".



" За каквото и да се касае, то не бива да се раздава поголовно. За хората от престижни професии, тези пари няма да са определящи. Би следвало да се увеличи доходът, на базата на който се дават. Не могат да се дават на всички, защото в такъв случай няма да е социална помощ. Не би следвало да им а противопоставяне, защото това ще доведе до тежки конфликти ", предупреди проф. Чорбанов.

" Такава е ситуацията, че правителството е притиснато от всички страни и се опитва да даде на всички. Ясно е, че парите няма да бъдат достатъчни и компромисите ще бъдат трудни ", обясни той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15116  Домашните любимци също би трябвало да съблюдават отдалеченост Домашните любимци също би трябвало да съблюдават отдалеченост  96-годишна пребори COVID-19 точно на рождения си ден 96-годишна пребори COVID-19 точно на рождения си ден  Болницата в Свищов е прегледен образец за рецесията в лечебните заведения Болницата в Свищов е прегледен образец за рецесията в лечебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР