Детска ясла № 3 „Мечо Пух“ в Ловеч временно преустановява

...
Детска ясла № 3 „Мечо Пух“ в Ловеч временно преустановява
Коментари Харесай

Детска ясла Мечо Пух в Ловеч временно преустановява дейността си

Детска ясла № 3 „ Мечо Пух “ в Ловеч временно преустановява дейността си във връзка с повишена заболеваемост на служителите, в това число - установени положителни PCR – теста, съобщиха от пресцентъра на общината.

Община Ловеч уведомява родителите на децата, посещаващи детската ясла, че считано от утре, 5 ноември 2020 г., детската ясла временно преустановява своята дейност. Прекъсването на работата на детската ясла е за периода от 05.11.2020 г. до 13.11.2020 г. вкл., с оглед опазване здравето на децата и служителите и предотвратяване разпространението на COVID-19.

Направени са консултации с Регионална здравна инспекция – Ловеч. Предстои да се извърши пълна дезинфекция на сградата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14408  Чехия употребява бързи проби, с цел да отбрани старческите домове Чехия употребява бързи проби, с цел да отбрани старческите домове  14 млади социалисти са подготвени да станат доброволци в РЗИ – София 14 млади социалисти са подготвени да станат доброволци в РЗИ – София  Запълнени са 41% от избраните за лекуване на COVID-19 кревати в лечебните заведения на Ямболска област Запълнени са 41% от избраните за лекуване на COVID-19 кревати в лечебните заведения на Ямболска област
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР