Грандиозният финал на националния конкурс за красота „Мис България“ ще

...
Грандиозният финал на националния конкурс за красота „Мис България“ ще
Коментари Харесай

16 красавици ще се борят за титлата Мис България

Грандиозният финал на националния конкурс за красота „ Мис България “ ще се проведе на 20 ноември (събота) 2021, с начален час 19 ч. в официалната зала на „ Резиденция Диневи “, която се намира на пл. „ Велчова завера “ 7 в град София.

По традиция, финалът на конкурса ще премине в три тура. За спечелването нa короната ще се борят 16 момичета избрани от 16 български града.



Тази година сцената на Мис България ще се превърне в невероятно прет-а-порте дефиле. Красавиците ще дефилират предпремиерно с избрани модели от колекция ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 на марката DiKa - генерален спонсор на тазгодишното издание на конкурса. DiKa e българска модна марка с над 25 години история на пазара. От 2017 г. тя е част от Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

Колекцията, която ще видим, отдава почит на автентичното ДНК на марката, като установява неразривна приемственост между минало, настояще и бъдеще. ПРОЛЕТ-ЛЯТО ’22 преоткрива емблематичните за DiKa модели: женствени рокли и перфектно скроени костюми за стилната жена на днешния ден. Водещите цветове са тропическо розово и синя птица.

Красивите финалистки ще излязат и с бански костюми, предоставени от Перфект Ленджъри, както и с бляскавите вечерни рокли на Мира Вижън. Обувките са подсигурени от Сара Пен.

Красивият завършек на визиите на момичетата е в ръцете на Профейс, а прическите са поверени на корифеите от Кристиан оф Рома.

За доброто настроение в залата ще се погрижат прекрасни изпълнители, сред които Владислав Славов и Цвети Радойчева. Водещи на бляскавата церемония ще бъдат Боряна Баташова и Атанас Михайлов.

Подготовката на финалистките ще премине в два етапа, първо участничките ще се поглезят в уюта на планината в разкошния Гранд Хотел Банско, а след това техен домакин ще бъде елегантният Интерконтинентал София.

През цялото време за добрата форма на участничките ще се грижат лидерите от Pulse Fitness & SPA, а за сияйни кожа и коса д-р Каляшева и продуктите от Мерц Специал.

Победителката ще бъде избрана от бляскаво жури и ще представи България на престижния конкурс „ Мис Планет “. Тази година в журито ще се включат две носителки на короната – Наталия Гуркова и Венцислава Тафкова.

Всички участнички ще получат луксозни подаръци от спонсорите на събитието.
`16

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР