Големият полов орган не е единственото нещо, което е важно

...
Големият полов орган не е единственото нещо, което е важно
Коментари Харесай

Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

Големият полов орган не е единственото нещо, което е важно за успеха в порно индустрията. Порно актьорите най-накрая открих това, което непрекъснато изискват от тях по време на снимките, без което никой в гилдията не може да стане успешен.



Актьорът и продуцент Адам Глейзър, известен със своя псевдоним Сиймур Бейтс, разкри доколко надареността е наистина толкова важна.

" Средната дължина на пениса в порно индустрията е 20 сантиметра. " Рядкост е, когато порно-актьорите имат по-малки пениси, мнозинството надвишава този размер ", казва той за Men`s Health.

Освен дължината на " инструмента ", порно актьорите смятат, че е важно и бързо да се постигне ерекция.

" Трябва да постигнете ерекция в най-кратък срок, без значение колко много хора са около вас в момента. Нашата задача е да направим актрисата да изглежда най-добре и да се наслаждаваме на секса, а ерекцията е неразделна част от нея. В мига, в който си свалим панталоните, нашият пенис трябва да бъде вдигнат ", разкрива порно актьорът Джеймс Дийн.

Глейзър, който е режисьор на порно филми, казва, че снимането на порно, като правило, продължава до два часа, а в този период порно-актьорът трябва да има ерекция.

" Човекът, който участва в заснемането на порно филми, трябва да има ерекция постоянно, дори и при кратките почивки в снимането, които продължават 10 минути ", каза той. С него се съгласи и актьорът Райън Дрилър.



" Издържливостта е много по-важна от размера на пениса ", казва той. " Актьорите знаят, че става много тежко след един час снимки, което означава, че дори те естествено имат добра издръжливост, те често трябва да пият Виагра " Някои актьори дори си бият инжекции в пениса за да издържат по време на снимките ", призна британецът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР