Властите в Москва разшириха програмата за ваксинация срещу COVID-19, като

...
Властите в Москва разшириха програмата за ваксинация срещу COVID-19, като
Коментари Харесай

Московските власти включиха в програмата за ваксинация работещите в сектора на услугите и търговията на дребно

Властите в Москва разшириха програмата за ваксинация срещу COVID-19, като включиха в нейния обхват работещите в сектора на услугите и търговията на дребно, съобщи БТА.

В края на миналата седмица в руската столица бяха открити 70 центъра за ваксинация, където се поставят ваксини " Спутник V " на хиляди лекари, учители и общински служители.

Кметът Сергей Собянин заяви днес, че се очаква скоро да пристигне нова доставка с ваксини, което ще позволи на властите да разширят кампанията за ваксинация, за да обхване от следващата седмица и работещите в сектора на услугите и търговията на дребно. С близо 2,6 милиона потвърдени случая на коронавирус Русия е на четвърто място в света след САЩ, Индия и Бразилия.

Руските здравните власти са регистрирали 45 893 свързани с коронавируса смъртни случая в страната от началото на епидемията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16620  Пет основни гена са отговорни за тежкото протичане на COVID-19 Пет основни гена са отговорни за тежкото протичане на COVID-19  Каталуния отваря ски курортите си от понеделник Каталуния отваря ски курортите си от понеделник  Около 1/4 от бързите проби за COVID-19 са положителни Около 1/4 от бързите проби за COVID-19 са положителни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР