В Габровска област започва имунизацията срещу Covid-19 на желаещите педагози

...
В Габровска област започва имунизацията срещу Covid-19 на желаещите педагози
Коментари Харесай

Започва имунизацията срещу COVID-19 на педагози в Габровско

В Габровска област започва имунизацията срещу Covid-19 на желаещите педагози и персонала в училищата. Ще бъдат ваксинирани и възрастните хора от домовете в Севлиево, предаде БНР.

Засега в областта едва 300 учители и по-малко от 100 души от непедагогическия персонал са пожелали да бъдат имунизирани срещу Covid-19.

Поставянето на ваксината ще се извършва в два специализирани кабинета в Габрово. В Севлиево са ангажирани общопрактикуващите лекари на домуващите възрастни хора.

Доставките на ваксината ще продължат и през следващите седмици.

Очакванията са в хода на имунизацията интересът сред учителите да се повиши. Желаещите могат да се запишат в специализираните кабинети в областната болница и в първа база на Диагностично-консултативния център.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19250  Германия с 9705 нови случая на ковид Германия с 9705 нови случая на ковид  Екипът на СЗО в Ухан посети изследователска лаборатория по вирусология Екипът на СЗО в Ухан посети изследователска лаборатория по вирусология  Белият дом има намерение да даде ваксини за разпространяване и в аптеките Белият дом има намерение да даде ваксини за разпространяване и в аптеките
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР