Български лекарски съюз (БЛС) изказва своите дълбоки съболезнования на семейството

...
Български лекарски съюз (БЛС) изказва своите дълбоки съболезнования на семейството
Коментари Харесай

БЛС: С болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на д-р Живко Атанасов

Български лекарски съюз (БЛС) изказва своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на починалия д-р Живко Атанасов, дългогодишен началник на Хирургично отделение на МБАЛ – Хасково.

" С болка и прискърбие посрещнахме новината за смъртта на нашия колега, който загуби битката с коварната болест ", коментираха от БЛС.

Д-р Атанасов завършва медицина през 1981 г. в Пловдив. Започва работа в Хирургично отделение в Димитровград, придобива специалност по хирургия през 1986 г. От 2000 г. е началник на отделение по обща Хирургия, а от 2006 г. е началник на Хирургично отделение при МБАЛ – Хасково.

" Д-р Атанасов ни напусна, но с достойнство изпълняваше своя професионален и морален дълг и се грижеше с любов за своите пациенти. Поклон пред неговата всеотдайност и смелост. Светла му памет! ", се казва още в съболезнователното писмо на БЛС.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15394  Любомир Аламанов: Хората умират по стълбите на лечебните заведения, те с логистика се оправдават! Любомир Аламанов: Хората умират по стълбите на лечебните заведения, те с логистика се оправдават!  От през днешния ден са в действие нови ограничения за всички влизащи в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Промахон ” От през днешния ден са в действие нови ограничения за всички влизащи в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Промахон ”  Европейски Съюз регистрира потребност от 38 милиарда $ за поддръжка на бедните страни в пандемията Европейски Съюз регистрира потребност от 38 милиарда $ за поддръжка на бедните страни в пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР