Безплатен топъл обяд за 200 нуждаещи се от Габрово ще

...
Безплатен топъл обяд за 200 нуждаещи се от Габрово ще
Коментари Харесай

Безплатен топъл обяд за 200 нуждаещи се от Габрово

Безплатен топъл обяд за 200 нуждаещи се от Габрово ще осигури Общината чрез новата целева програма за подкрепа в условията на извънредна ситуация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6195
200 нуждаещи се от Габрово и селата в Общината ще получават топъл обяд от 1 май до 19 юни. Стойността на проекта е 19 хил. лева, отпуснати от държавния бюджет.

От подкрепата ще могат да се възползват самотни възрастни над 65 г. без доходи, хора, живеещи под линията на бедност, с увреждания и такива, които не могат да се самообслужват.

Осем общински екипи в Габрово ще контролират спазването на противоепидемичните мерки

Програмата е насочена и към групи, които заради извънредната ситуация не са в състояние да осигурят сами прехраната си.

Обядът от супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт, ще се доставя до домовете на нуждаещите се всеки работен ден, съобщава БНР.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6195  Президентът на РЮА организира битка с маска

Президентът на РЮА организира битка с маска  Президентът на РЮА организира битка с маска Президентът на РЮА организира битка с маска  Франция ограничи продажбата на никотиновите лепенки Франция ограничи продажбата на никотиновите лепенки
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР