Американският актьор Чък Норис е бил набеден за участник в

...
Американският актьор Чък Норис е бил набеден за участник в
Коментари Харесай

Набедиха Чък Норис за вандал

Американският актьор Чък Норис е бил набеден за участник в безредиците във Вашингтон на 6 януари, предаде АП.

Според анонимни публикации в социални мрежи звездата от киното е била сред вандалите, нахлули в сградата на парламента на САЩ.

" Бях много изненадан от това, че съм бил във Вашингтон по време на размириците и съм взел участие в погрома. Още повече се изненадах от това, че по време на грозните сцени бях със семейството си в нашето ранчо в щата Тексас ", е заявил артистът.

80-годишният актьор, който е привърженик на Републиканската партия на президента Доналд Тръмп, е осъдил насилието. Норис също е призовал всички свои съграждани да спазват законите и да протестират мирно.

Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 110  От Външно предизвестиха българите за вероятни демонстрации в Съединени американски щати на 20.01 От Външно предизвестиха българите за вероятни демонстрации в Съединени американски щати на 20.01  Трети американски конгресмен е с COVID-19 след щурма на Капитолия Трети американски конгресмен е с COVID-19 след щурма на Капитолия  Туитър блокира над 70 000 профила на Туитър блокира над 70 000 профила на " КюАнън " след размириците на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР