102-годишният ветеран от Втората световна война Ърни Хорсфол отказва да

...
102-годишният ветеран от Втората световна война Ърни Хорсфол отказва да
Коментари Харесай

102-годишен ветеран отказва да се пенсионира

102-годишният деец от Втората международна война Ърни Хорсфол отхвърля да се пенсионира. Мъжът е чествал следващия си рожден ден и дори е получил персонално писмо с поздравления от премиера Борис Джонсън.

„ Работил съм цялостен живот и даже не си и помислям да спра скоро “, безапелационен е ветеранът.

Хорсфол е самолетен специалист и през ръцете му са минали хиляди небесни возила, като той самият е прекарал над 3 хиляди часа във въздуха. Бил е притежател на 56 разнообразни самолета в интервал от 58 години. На млади години приключва инженерство и го викат във въоръженните сили „ Royal Electrical and Mechanical Engineers “ по време на войната. Днес той към този момент няма опция да ръководи аероплан, само че дългогодишният му опит му разрешава да бъде благонадежден контрольор за „ The Light Aircraft Association “. Той е последният човек, който ревизира дадена машина, преди тя да бъде утвърдена за полет.

„ Вече не държа да хвърча. Правил съм го толкоз доста – все едно различен човек да кара кола. Харесва ми просто да ревизирам самолети. Почти цялостен живот работя по тези машини и от разстояние мога да преценява дали са в редовност или не. С наслаждение давам и препоръки на младоците “, споделя Ърни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР