100-милионният посетител прекрачи прага на най-големия и най-посещаван търговски център

...
100-милионният посетител прекрачи прага на най-големия и най-посещаван търговски център
Коментари Харесай

Grand Mall благодари на своите 100 000 000 посетители

100-милионният клиент прекрачи прага на най-големия и най-посещаван търговски център във Варна през уикенда и получи подарък ваучер за извършване на покупки за 1000 лева

Grand Mall - водачът на извънстоличните търговски центрове, отпразнува дружно с многочислените си гости в съботния ден своя 100-милионен клиент . 10 късметлии получиха ваучери за извършване на покупки на стойност 100 лева, бяха раздадени и голям брой предметни награди. Голямата премия - ваучер за извършване на покупки за 1000 лева - отиде при младата майка Виктория Вичева.

Празникът с доста музика и въодушевление се излъчваше онлайн от Grand Mall в предаването ENERGY DRIVE Request на Радио ENERGY. Балони имаше за всички, а специфичен подарък от Grand Mall за варненските деца беше вълшебният театър “Палечка ” с обичани артисти от Държавен куклен спектакъл - Варна.

С взор към високата посещаемост на комерсиалния център, притежателят на Grand Mall Офер Миретцки споделя:

“Самата идея на нашия търговски център притегля хората, тъй като е насочена към пълноценното шопинг преживяване на посетителите от разнообразни възрастови групи, залагайки на актуалната концепция за осмисляне на свободното време. Ние се наложихме като новатори в използването на положителни търговски практики, измежду които са огромните акции със сезонни отстъпки и първия в България всеобщ Черен петък. С всяка година обогатяваме нашите взаимоотношения с посетителите, като организираме разнородни привлекателни игри с награди, свързани с дейния метод на живот. Подкрепяме редица начинания на Община Варна и на културни оператори от региона, като фестивала “Фолклорен изгрев ”, постоянно подаряваме на децата на нашия град прочувствени срещи с изкуството на обичани куклени артисти, даваме поле за изява на майстори на художествени занаяти и подаваме ръка на здравни и благотворителни акции.

В тези дни, в които се поздравяваме за 100 000 000-ия си клиент, аз се обръщам с признателност към варненци и гостите на града, които от 2010 година насам избират Grand Mall за своя шопинг и развлечения. Благодарим ви за доверието, скъпи гости!

Занапред разчитаме на локалната власт за развиването на взаимните ни планове. Специални благодарности насочвам към нашите наематели, поддържащи високи стандарти в обслужването на клиентите, отличното партньорство с които ни разрешава да развиваме комерсиалния център като пожеланото място за свободното време във Варна. ”

Модна дестинация №1 на цяла Североизточна България, Grand Mall продължава да бъде най-успешният план измежду комерсиалните центрове отвън София. Ценен е от посетителите от целия район поради изключителния микс от магазини на международни и български марки и актуалните благоприятни условия занимания. Над 180 магазина и заведения са ситуирани на повърхност от 152 215 кв. м. Сред марките, показани в Grand Mall, са марките на Inditex Group - Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho; водещите марки H&M и Boss, марките на LPP Group – Reserved и Mohito; както и LC Waikiki; Техномаркет; супермаркет BulMag, Arena Cinema и Arena IMAX с 9 кинозали. Присъстват също и спортните магазини Intersport, Sport Vision, както и монобранд магазините на Adidas, Nike, Under Armour, G-Star Row, магазините за обувки Humanic и Deichmann, както и стилните Replay, Terranova, Calliope. Най-големият в България food court е с 1670 седящи места в ресторанта и в 15-те заведения за бързо хранене.

Последвайте Facebook страницата, с цел да виждате първи най-новите предложения на магазините и заведенията в Grand Mall.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР