10 л вода на ден е пиела Миглена Каканашева-Мегз, когато

...
10 л вода на ден е пиела Миглена Каканашева-Мегз, когато
Коментари Харесай

Мегз се излекува сама от COVID-19, изумително как

10 л вода дневно е пиела Миглена Каканашева-Мегз, когато била болна от Ковид-19. Скандалната дизайнерка счита, че точно по този начин се е излекувала от подлия вирус, като приемайки това голямо количество вода, тя на процедура рестартирала клетките си, написа Paparak.bg.

„ 10 литра пиех, когато бях болна от коронавирус. Нормално пия към 3л. Спортувам доста интензивно и от време на време мога да стигна и до 5. Не одобрявам нищо “, твърди Мегз.

„ Аз персонално имам доста мощна връзка с тялото си. Знам по кое време тъкмо какво се случва с него. Спортувам извънредно интензивно. Бягам, плавам, върша йога и медитирам. Под извънредно интензивно имам поради, че тичам 3.6 км спринт. Не си припомням от кой момент не съм боледувала. Благодаря, за което. Като изключим предходната седмица когато изкарах коронавирус без медикаменти.

Познавам всеки сантиметър от тялото си и потребностите му. От думите ви разбирам, че за вас тази връзка е странна и непозната. Но за какво вместо да се обогатите и научите по какъв начин става, ме пращате на доктор? “, поучава Каканашева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР