10-годишно момче от Калифорния, което беше простреляно през уикенда, почина,

...
10-годишно момче от Калифорния, което беше простреляно през уикенда, почина,
Коментари Харесай

Майка от Калифорния казва, че 10-годишно дете е простреляло смъртоносно сина й, също на 10 години, след загуба в състезанието с велосипеди

10-годишно момче от Калифорния, което беше простреляно през уикенда, умря, тъй като стрелецът също за който се твърди, че е на 10 години, яростно е разкрил огън след загуба на съревнование с велосипед, сподели майката на жертвата във вторник.

Стрелецът се държеше като „ загубеняк “ след неофициалното съревнование късно в събота следобяд във Футхил Фармс, общественост на към 16 благи североизточно от Сакраменто, и след това простреля Кийт „ KJ “ Фриърсън, сподели майката на KJ, Британи Фриърсън.

Тя сподели, че базира описа си на това, което й сподели съседско дете, което беше измежду децата, каращи колела преди стрелбата.

Frierson даде позволение на KJ да кара велосипеда си - което той беше " молил " за Коледа - преди нападението, сподели тя. По-малко от 15 минути по-късно, сподели тя, тя избяга на открито, откакто съседите започнаха да блъскат по вратата й и да крещят, че нещо се е случило със сина й.

" Крещях с часове, откакто видях детето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР