10-годишно дете шофира учебен автомобил по улиците във Враца. Това

...
10-годишно дете шофира учебен автомобил по улиците във Враца. Това
Коментари Харесай

Дядото, пуснал 10-годишно да кара колата му, с нелепо оправдание: Искаше селфи, кефи се

10-годишно дете кара образователен автомобил по улиците във Враца. Това се вижда на клип, сниман от инцидентен лидер.

До момчето стои възрастен мъж. Оказва се, че спътникът в действителност е дядо на момчето и е авто инструктор. Пред Нова телевизия мъжът изрично съобщи, че не счита, че постъпката му е била рискова. По думите му от самото начало е направлявал придвижването и скоростта на колата.

„ По време на коледните празници отидохме на полигон, с цел да покара. Бях му заречен. Той кара електрически скутер, макар че няма право да го ръководи. На връщане в града ме попита „ Дядо, може ли да покарам 500 метра? ”. Реших да му разреша. Държах кормилото от самото начало “, сподели Красимир Начев.

„ Според закона има нарушаване. Но там третират вода, който преотстъпва. Но аз с изключение на лидер съм и учител. И точно в мен това възприятие надви като учител да му дам да измине тия 500-600 метра в чест на коледните празници. Той искаше по-скоро да си направи селфи, с цел да се покаже в интернет, че е управлявал на дядо си автомобила. Това му е доста остаряла детска фантазия “, призна той.

„ Аз не виждам къде е нарушаването. Плюс това ние като сме се движели с автомобила, движели сме се на първа и втора предавка. Аз превключвам, аз натискам педала на съединителя, аз управлявам напълно скоростта на автомобила. Той единствено стои, държи кормилото. Просто се кефи “, изясни той.

Мъжът е получил акт, който счита да апелира.

„ Детето се травмира. Той си мисли, че кой знае какво закононарушение е направил. Вчера изобщо не е желал да слезе тук при мен да приказва, тъй като видя полицейските коли начело, камери, малките екрани “, оплака се той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР