10 бали изсушен тютюн, тежащи около 500 килограма, спипа полицията

...
10 бали изсушен тютюн, тежащи около 500 килограма, спипа полицията
Коментари Харесай

Ченгета спипаха 500 кила тютюн в микробус, хвърлиха им десетачки в краката

10 бали изсушен тютюн, тежащи към 500 кг, спипа полицията при инспекция пред частен дом във врачанското село Манастирище. Акцията била извършена в събота към 23.30 часа, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

При инспекцията возещ се в буса пасажер опитал да подкупи ченгетата с 11 банкноти от по 10 лв., като ги подхвърлил в краката им. Лицето Г.Н. било арестувано в районно управление (на МВР) – Козлодуй за 24 часа, а казусът е докладван на окръжната прокуратура във Враца.

Случката се разиграла пред дом в Манастирище, където бил спрян бус „ Мерцедес Вито “, благосъстоятелност на плевенска компания, само че ръководен от 39-годишен жител на Лом – А.А.

При инспекцията ченгетата се натъкнали на огромно количество контрабанден тютюн. По данни на пътуващия в буса Г.Н. от плевенското село Буковлък, количеството на арестуваната стока е към 500 кг.

По случая е била известена районната прокуратура в Козлозуй, а балите с тютюн са били прибрани в районно управление (на МВР) в крайдунавския град.

По случая е формирана кореспонденция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР