10 акта са съставени на фирмата, стопанисваща пунктовете за дезинфекция

...
10 акта са съставени на фирмата, стопанисваща пунктовете за дезинфекция
Коментари Харесай

10 акта от НАП отнесе фирмата на Златния гьол

10 акта са формирани на компанията, стопанисваща пунктовете за стерилизация на граниицата, заяви представителят на Национална агенция за приходите Росен Бъчваров на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.

Преди три седмици организацията организира контролна акция върху отчитането на събрани такси за стерилизация на транспортните средства, влизащи от Турция на компанията, поради посочени доста огромни касови наличия. Днес Бъчваров сподели, че те не са налични.



На компанията се прави проверка, която ще продължи месеци. Наложено е авансово поръчителство, като се прибира дневният оборот, до постигане на избран размер на сума. Каква тъкмо е тя, от Национална агенция за приходите се прецизираха.

Припомняме, че по време на акцията бе констатирно, че част от касовите апарати не са вързани с Национална агенция за приходите.



Представител на компанията дефинира дейностите на Национална агенция за приходите като държавен произвол. Димитър Георгиев разяснява още, че това пречи на работата им. Фирмата няма нито един лев неплатени налози.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР