1. Предменструалните болки се облекчават Това може би ще изненада

...
1. Предменструалните болки се облекчават Това може би ще изненада
Коментари Харесай

Всяка Жена Трябва Да Го Знае! Ето Какво Се Случва С Тялото Ни, Когато Взимаме Противозачатъчни!

1. Предменструалните болки се облекчават

Това може би ще изненада доста дами, само че в случай че измежду „ късметлийките ”, които имат болезненаменструация, то към този момент може да забравите за този проблем. Това се дължи на обстоятелството, че противозачатъчните хапчета имат повишени равнища на прогестерон и естроген. Тези хормонивсъщност стопират овулацията, на която се дължи и предменструалната болежка.

2. Промяна на тежестта

Най-вероятно сте чували, че хормоните дават отражение най-много върху килограмите. Различни проучвания демонстрират, че едвам една трета от дамите съумяват да запазят непрекъснатото си тегло.

Това може да се дължи и на задържането на вода, само че в случай че килограмите не спрат да се повишават, наложително би трябвало да се свържете с вашия доктор, с цел да ви предпише по-леки хапчета.

3. Гърдите ви ще се трансформират

Главните виновници за този развой още веднъж са прогестеронът и естрогенът. По-голям % от дамите усилват размера на гръдната си обиколка щом стартират банкет на перорални контрацептиви.

Разбира се, не очаквайте да се случат чудеса с бюста ви, защото измененията няма да са по-различни от тези, когато очаквате да пристигна месечният ви цикъл.

4. Кожата ви ще се почисти

Ако до момента сте имали проблеми с акнеичната и раздразнителна кожа, към този момент няма за какво да се притеснявате. Някои дами с проблематична кожа одобряват хормонални таблетки, единствено с цел да се отърват от досадните комедони. Предменструалните пъпчици, които избиват преди предстоящата дата, също ще са сведени до най-малко.

5. С*ксуалното ви предпочитание може да изчезне

Това нормално се случва в първите няколко месеца. Освен това, не е изключено да чувстватевагинална сухота и неспокойствие при сексуален акт. Причината за това е, че когато тялото не овулира, то не създава задоволително тайни./ezine.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР