1. Колко често ви се случва да се влюбвате в

...
1. Колко често ви се случва да се влюбвате в
Коментари Харесай

ТЕСТ: Имате ли нереалистични представи за любовта?

1. Колко постоянно ви се случва да се влюбвате в визията за някого, в сравнение с в самия човек?

а) Прекалено постоянно. Винаги когато се срещна с някого, по-късно дълго си мисля за него и все акцентирам позитивните му качества.

б) Случва се от време на време, само че би трябвало индивидът, който съм срещнал/а, толкоз да ме е впечатлил, че да не мога да спра да си мисля за нея/него.

в) Никога не съм се влюбвал/а в визията за някого. Не съм като хората, които летят в облаците, когато се влюбят, а доста рацонално подобавам към любовта и не разрешавам на възприятията ми да замъгляват преценката ми.

2. Запознавате се с човек, който доста ви впечатлява. След тази среща стартирате ли да си представяте по какъв начин ще наподобява бъдещето ви с него/нея?

а) Да, постоянно го върша, откакто се срещна с някой забавен човек. Обичам да си мечтая и по този начин съумявам да се откъсна от действителността.

б) Много рядко ми се е случвало, изключително в случай че срещата ни е предходна добре и сме си допаднали.

в) Не, тъй като не желая да се отчайвам, в случай че нещата сред нас не се получат.

3. Смятате ли, че вашият/вашата партньор/ка би трябвало непрестанно да ви обръща внимание и да прекарва всяка свободна минута с вас?

а) Да, въпреки всичко сме двойка, би трябвало и двамата да се интересуваме от другия.

б) Трябва да си обръщаме внимание, несъмнено, само че и да не се задушаваме, тъй като по този начин връзката ни може да стане токсична.

в) Не, несъмнено. Аз обичам свободата си и сега, в който усетя, че стартирам да се удушавам във връзката, се оттеглям.

4. Очаквате ли индивидът до вас да спре да си поддържа връзка с хора от противоположния пол единствено тъй като вие го/я ревнувате?

а) Да, откакто не ми е прелестно той/тя да бъде в компанията на хора от противоположния пол, чакам той/тя да ограничи контактите си с тях.

б) Зависи - в случай че има човек, който е влюбен в партньора/ката ми и са в една компания, да, ще чакам той/тя да спре да излиза с тези хора.

в) Не, нямам право да му/ѝ споделям с кого да излиза и с кого - не. Имам му/ѝ доверие и не се тормозя, че може да ме съобщи.

5. Вярвате ли в сродните души?

а) Да, имам вяра, че за всеки човек има един, който е идеалният му сътрудник, и че в един миг те ще се срещнат.

б) Донякъде, зависи кой какво търси в любовта.

в) Не, не считам, че за всеки човек има съвършен сътрудник.

6. Смятате ли, че на среща сътрудникът ви би трябвало да заплати сметката?

а) Да, в случай че е същински джентълмен, би трябвало той да поеме сметката.

б) Не, постоянно си я разделяме.

в) Плаща този, който е предложил да излезем.

Най-много отговори “а ”:

Вие сте от хората, които имат прекомерно огромни упования, щом стане дума за любовта. Вярвате в принца на белия кон, който ще пристигна и ще ви избави. Но действителността е друга - не всеки може да покрие тези сантиментални показа, които имате. Те може единствено да скапват връзката ви. За да не бъдете огорчени, пробвайте се да имате по-малко упования от индивида до вас. Няма идеални хора и никой не е непогрешим.

Най-много отговори “б ”:

Вие сте човек, който не изпада в крайности. Не изисквате доста от партнора/ката ви и нямате огромни сантиментални показа, тъй като знаете, че може да се разочаровате. В същото време обаче има моменти, в които желаете нещата да се случват тъкмо както по филмите. В подобен случай най-добре е да говорите с индивида до вас и да му/ѝ обясните какво желаете.

Най-много отговори “в ”:

Вие сте от хората, които не си падат доста по романтиката. Подхождате рационално във връзките си и не се оставяте на възприятията си да диктуват решенията ви. Не обичате да “летите в облаците ” и всички клишета, които са свързани с любовта. В това няма нищо неприятно, само че внимавайте, тъй като, в случай че по този начин продължавате, може по-скоро да отблъснете индивида до вас, в сравнение с да го привлечете. Затова въпреки всичко се пробвайте да вършиме дребни жестове за партньора/ката ви понякога - това единствено ще ускори връзката посред ви.

Как да бъдете в естетика с партньора си

Правете си непредвидени дарове и изненади. Всеки човек обича вниманието и един дребен жест може единствено да зарадва индивида до вас. Не е нужно да са скъпи дарове. Дори и да е нещо ръчно, което вие сте създали или пък сте написали любовно обръщение на записка - това единствено ще заздрави вашата връзка.

Бъдете благи един с различен. Окуражавайте индивида до вас, мотивирайте го и правете похвали. Така той/тя ще разбере, че сте откровени в възприятията си.

Опитвайте нови занимания дружно. Направете нещо, което и двамата сте желали, само че по този начин и не сте го сторили. Запишете се на някакъв курс, отидете на екскурзия на място, което не сте посещавали до момента. Така ще трупате нови преживявания, които ще бъдат споделени с обичания ви човек.

Давайте си независимост един на различен. Позволявайте си понякога да си давате отмора един от различен, с цел да не се озовете в токсична връзка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР