1 950 000 лева за изграждане на нов мост за

...
1 950 000 лева за изграждане на нов мост за
Коментари Харесай

Караянчева: По мое искане се отпуснаха 1 950 000 лева за изграждане на нов мост за Еровете

1 950 000 лв. за създаване на нов мост за село Еровете, община Кирково, бяха отпуснати през днешния ден от кабинета „ Борисов “ по мое гледище. Това написа ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във „ Facebook “.

Съоръжението е единствената пътна връзка за жителите на селото с останалите обитаеми места в общината, само че от години е в спешно положение. Подовата структура е изцяло компрометирана и крие риск за живота и здравето на хората.

По моста е невероятно да минават коли, включително коли за спешна помощ и коли на Пожарната, което попречва обслужването на популацията и оказването на първа помощ. Единствената опция е построяването на нов мост, уточни Караянчева.

Община Кирково е упълномощила планиране, само че опциите й да финансира плана са лимитирани. Към мен се обърнаха кмета и поданици на селото и такива, които живеят и работят в чужбина, само че всяко лято се прибират в родното си място. Радвам се, че съумях да оказа помощ.

Правителството откликна и обезпечи нужните средства за решаването на този фактически наложителен проблем. Това е следващото доказателство, че за кабинета Борисов няма дребни и огромни обитаеми места, всички са еднообразно значими, заяви още ръководителят на Народното събрание.

1 950 000 лв. за създаване на нов мост за село Еровете, община Кирково, бяха отпуснати през днешния ден от кабинета Борисов по мое...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР