09 Юни Телерик Академия стартира приема за новото издание на

...
09 Юни Телерик Академия стартира приема за новото издание на
Коментари Харесай

Телерик Академия стартира приема за новото издание на Upskill React

09 Юни
Телерик Академия започва приема за новото издание на Upskill програмата за подготовка на React разработчици. Срокът за кандидатстване в 3-месечното вечерно образование е до 12 септември, а претендентите, които се запишат до 9 юли, ще се възползват от отстъпка от таксата.

Програмата е отговор на потребностите на програмистите, които желаят да ускорят кариерното си развиване с най-популярната JavaScript библиотека в света и посредством на практика умения, усвоени непосредствено от специалисти с богат опит в създаването на планове с React. Фокусът върху практиката прави тази онлайн стратегия подобаваща и за фирмите, които създават или възнамеряват да построяват приложения с React и търсят опция да развият тези пълномощия в чиновниците си.

" Разговори с сътрудници, както и броят отворени позиции в кариерните портали, демонстрират, че секторът има потребност от добре готови фрагменти с React. В Upskill React програмистите ще усвоят технологията в границите на едвам 3 месеца - къс период, резултат от присъединяване на специалисти, които подплатяват доктрина с персонален опит и най-хубави практики. Това е съгласуван директен път за всеки, който желае да форсира кариерното си развиване с една от най-популярните и търсени технологии през днешния ден ", разяснява Александра Мечкова, изпълнителен шеф на Телерик Академия.

Кандидатстване и значими дати
Обучението е отлична последваща стъпка за фронт-енд и уеб разработчици, за програмисти от други сфери с най-малко година опит с JavaScript, C#, Java или Python, както и за курсисти, приключили Alpha стратегиите на Телерик Академия. Сред условията е разбирането на HTTP и Reset, а познанията по JavaScript ES6+ са плюс.

Подаването на кандидатури става през страницата на Телерик Академия и включва CV и онлайн тест. Пълните условия са налични на страницата на програмата.

Обучението стартира на 12 октомври с вечерни лекции във вторник и четвъртък, и приключва на 27 януари.

Обучението в Telerik Academy Upskill React
Както и първото издание на курса, по този начин и това ще се организира онлайн, напълно с фокус върху практиката, и по стратегия, валидирана от водещи ИТ компании, измежду които Chaos, Progress, Coursera, Tick42, OfficeRnD, TechPods и Haemimont. Това подсигурява на участниците, че ще получат точно уменията, от които секторът се нуждае.

Водещ преподавател в образованието е Станимир Тодоров, старши софтуерен съветник във VMware, с над 13 години опити в софтуерната промишленост и голям брой сполучливи React планове зад тила си. Към него се причисляват и гост-лектори, измежду които Виктор Цветанов, основен софтуерен шеф на Телерик Академия, Александър Вакрилов, софтуерен инженер в Coursera, Тодор Паскалев, старши софтуерен разработчик в AtScale, и други опитни практици.

Участниците в образованието ще усвоят в дълбочина React, до момента в който работят по действителни приложения, а измежду тематиките са Virtual DOM, JSX, функционални съставни елементи, пускане и създаване на React план от нулата, тестване и стилизиране, оптимизация, най-актуалните
и положителни практики при построяването на съвременни уеб приложения.

Курсистите приключват със документ за усвоените основни познания в създаването на уеб приложения с React и с насъбран на практика опит, който да ползват непосредствено в своята работа.

" Програмата включва на практика и лесни за асимилиране концепции и задачи, които ми помогнаха да премисля някои значими основи в работата ми. Работих по забавен действителен план, което ми оказа помощ да натрупам убеденост да ползвам React незабавно! Горещо предлагам програмата на всеки, който търси да надгради уменията си ", споделя Божана Нешева, фронт-енд разработчик в AIOPSGROUP.

Популярността на React
React е най-популярната JavaScript библиотека през днешния ден, основана от Фейсбук и с доста огромна общественост, която непрекъснато я развива и подсигурява дълголетието ѝ.

React е отличен инструмент за основаване на интерактивни приложения, което го прави желан избор от софтуерни колоси като Netflix, Airbnb, Spotify, Dropbox и хиляди други дребни и огромни компании, които се възползват от мощните му страни - необятна употреба, експедитивност, отлична поддръжка и мащабируемост.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР