07.09.17 Ден на радостта Луната е в знак Риби. Подхожда

...
07.09.17 Ден на радостта Луната е в знак Риби. Подхожда
Коментари Харесай

Днес е празник за любовта и секса

07.09.17 Ден на насладата

Луната е в символ Риби. Подхожда повече за социална и благотворителна активност, добре е за креативен занимания. Неподходящо е за всички каузи, които изискват акуратност и внимание, за калкулации и фина ръчна работа. Хората са по-чувствителни, грижовни, състрадателни. Можете да кандидатствате за молби и петиции, да събирате пари за положителни каузи, да се погрижите за бездомни животни. Луната в Риби предизвиква напрежение в долната част на краката – ходилата, пръстите. Може да организирате лечебни процедури на тези области, само че не е уместно за никакви интервенции. Всичко, което попада в този момент в нашия организъм, изключително течности и друга химия, работи по- мощно от различен път, по тази причина да се внимава с медикаментите, наркотичните субстанции и алкохола.

Луната се движи на луфт до 15:02ч. и през това време не трябва да се подхваща нищо значимо, нищо ново, не посещавайте държавната администрация за споразумяване на въпроси, не предприемайте значими решения, настоятелен договаряния. Всичко ще бъде на вятъра и ще изхабите доста нерви, ще срещнете доста компликации, а краят е неразбираем.

След 15:02ч Луната минава в символ Овен.


17 лунен ден, който продължава от през вчерашния ден до 20:43ч. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Ден за вътрешна независимост, забавление и наслада. Не бива да се подтискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Емоционалният напредък е нужно да се направлява в креативното русло, да се основават творби на изкуството, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както персонални, по този начин и настоятелен. Дадената дума би трябвало да се съблюдава, по тази причина не поемайте обещания, в случай че не сте сигурни, че ще ги извършите. Избягвайте разногласия и още повече спорове. Не правете това, което не ви харесва, само че „ трябва”. Забравете за всички каузи и грижите. Спомнете си, че имате усеща. Погледнете и към отсрещния пол. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич, пристрастеност и увлечение. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! С силата на деня са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със болести на щитовидната жлеза са изключително уязвими. Подходящи са всевъзможни лекувания, свързани с силата на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата.

Отношения – Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство и да се насладите на общуването. Забравете за своите взаимни искания и обиди. Спомнете си, че вас изначално ви е обединила любовта: мъжът към дамата, родителите към децата.

Секс - 17- ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. Приемете любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Няма потребност да сдържате в това денонощие своите еротични мечти.

Пострижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте. Подходящо е за потребление на натурални оцветители на косата в светли или рижави тонове за възстановяване на връзките.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сънувате произшествия, експанзия, кошмари, то значи, че от дълго време не можете да изпитате наслада от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили.

18 лунен ден стартира от 20:43ч и продължава до 21:15ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР