07.06.2018 г., София – Перник влиза в списъка нa градовете

...
07.06.2018 г., София – Перник влиза в списъка нa градовете
Коментари Харесай

Оптична мрежа от VIVACOM и в Перник

07.06.2018 година, София – Перник влиза в листата нa градовете с оптична мрежа от VIVACOM. От този месец над 9000 семейства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и закрепен високоскоростен интернет от VIVACOM.

Оптичната технология дава сигурен и бърз достъп до двете най-иновативни закрепени услуги на VIVACOM - интернет със скорост до 900 Mbps и настоящата сега интерактивна телевизия. Освен висока скорост, оптичната мрежа обезпечава и по-голяма непоклатимост на интернет връзката, независеща от метеорологичните условия.

Интерактивната телевизия от VIVACOM разрешава редица варианти, които оказват помощ на потребителите да гледат каквото изискат в комфортно за тях време. Зрителите могат да стопират предаване на пауза, да връщат обратно и да превъртат напред. Могат да избират от минали излъчвания и да гледат на запис пропуснатия мач или сериал - функционалността ТВ Архив съхранява излъченото през последните 7 дни телевизионно наличие. Имат опция също да подредят каналите в IPTV по собствен личен избор, да основат лист с обичани филми и излъчвания и даже да гледат два канала по едно и също време. Не на последно място, феновете имат огромен избор за качествено видео наличие от азбучник с над 6 000 заглавия, част от IPTV платформата на телекома.

Перник е 24-тото обитаемо място в България с оптично покритие и достъп до IPTV от VIVACOM. Домакинствата с достъп до оптичната мрежа на VIVACOM ще порастват с плануваното разширение на мрежата на телекома. Компанията поредно развива личната си оптична мрежа, осигуряваща опция за даване на високоскоростна съгласуваност и IPTV телевизия в над 1 120 000 семейства в цялата страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР