– специалното допълнение на S20 серията на Samsung - идва

...
– специалното допълнение на S20 серията на Samsung - идва
Коментари Харесай

A1 дава бонус интернет при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE

– специфичното допълнение на S20 серията на Samsung - идва с приятна изненада за тези, които го закупят от А1 в интервала от 22 октомври до 30 ноември. При покупка в композиция с тарифен проект от А1, към него се прибавят по 30 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост за три месеца, в допълнение на плануваните в проекта мегабайти. След края на промоционалния тримесечен интервал, мегабайтите по контракта се резервират, по отношение на размера, включен в съответния проект.

От новата промоция на А1 могат да се възползват както сегашни клиенти на телекома, които преподпишат контракта си за мобилни услуги, по този начин и нови клиенти, които занапред стартират да употребяват услугите на компанията. Предложението важи за физически лица, а мегабайтите се задействат единствено за номера, за който е подписан новият контракт с тарифен проект от А1.

Продажбите на Samsung Galaxy S20 FE започнаха при започване на октомври, като от Samsung го дефинираха като своя отговор на продължаващата пандемия от COVID-19 и икономическите компликации, които тя основава за потребителите. Целта на Samsung Galaxy S20 Fen Edition е да даде на феновете на марката Samsung опция да употребяват устройство с характерностите на флагманската S20 серия, което в същото време може да бъде закупено на по-достъпна цена.

Неслучайно наименуван „ версия за почитатели “, S20 FE употребява добре познатия изчистен дизайн на серията в комбиниране с отличен екран, камера с изкуствен интелект, съвременен процесор и батерия, която устоя през целия ден с едно зареждане. Говорейки за батерията, би трябвало да споменем, че при покупка от А1, идва в комплект и с външна батерия ttec PowerCard 5000 mAh. Капацитетът ѝ е задоволително огромен, с цел да разреши зареждането на смарт телефона до 100%.

Сред другите основни характерности на Samsung Galaxy S20 FE са 6,5-инчовия Super AMOLED 2X екран с резолюция 1080х2400 пиксела. Основната камера е тройна и включва 12МР главен датчик с оптична стабилизация, Dual Pixel автофокус и бленда F1.8, 12МР (F2.2) с ултраширокоъгълна леща и 8МР телефото камера с 3х оптично приближение, OIS и 30х хибридно приближение.

Въпреки по-ниската си цена – S20 FЕ не прави взаимни отстъпки с качеството в основни механически характерности за потребителите на смарт телефони. Към момента устройството може да бъде закупено на погашение от А1 на цени, започващи от 32,99 лв. на месец в композиция с тарифен проект. При покупка в брой със същия проект цената му ще бъде 699,99 лв., а и в двата случая промоционалните 30 000 МВ се задействат в границите на 48 часа след сключване на контракта с телекома.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР