– новият играч в електронната търговия, обяви пред своя официален

...
– новият играч в електронната търговия, обяви пред своя официален
Коментари Харесай

Иновативен модел за е-търговия 2-в-1: NEXT BASKET събира софтуер и услуги под наем



– новият състезател в електронната търговия, разгласи пред своя формален старт точните условия за съдействие с първите си сътрудници. Платформата е основана, с цел да предложи на бизнесмените извънредно наличен метод за основаване на нов или пренасяне на към този момент действителен онлайн магазин, както и голям брой услуги в областта на електронната търговия.
-->
Какво предлага NEXT BASKET:
NEXT BASKET е неповторима 2-в-1 платформа, която дава програмен продукт за основаване на електронни магазини. Независимо дали желаете да създадете собствен личен онлайн магазин или да поверите тази задача на екипа на компанията, в двата случая вие се възползвате от всички услуги за пускане, ръководство и развиване на вашия онлайн бизнес както на локално, по този начин и на интернационално равнище.Платформата предлага най-новите технологии за е-търговия, допълнени с богат избор от подготвени функционалности, интеграции и експертни услуги, които се правят от деликатно селекциониран професионален екип. Сред предоставените услуги са: прът център, дигитален маркетинг от NB Digital, продуктова снимка, сформиране на маркетингови и търговски тактики, обмисляне на акции и промоции, писане на продуктови описания, данъчно счетоводство от NB Profit и доста други.


Така бъдещите сътрудници на NEXT BASKET получават актуален инструмент за е-търговия, комбиниран с изцяло стратегическо ръководство, което ги поддържа да бъдат конкурентоспособни и устойчиви на динамичния онлайн пазар. Вие може да оставите всичко в ръцете на специалистите от NEXT BASKET, като вашата единствена грижа е да доставяте стоката до своя склад. Как се реализира това, ще разкрием в идващите редове.

Предимства на бизнес модела NEXT BASKET

NEXT BASKET дава създаване на онлайн магазин за 72 часа, личен съветник, Help Point 24/7 за сигнали за механически проблеми, надеждна отбрана против хакери, осъществяване на 98% от условията на Гугъл за онлайн магазини и доста други преимущества.



Дигитален бизнес без вложения и чиновници

NEXT BASKET съставлява платформа с голям брой функционалности, интеграции и най-важното - сигурност. Предоставя се чартърен с закрепена месечна такса и обезпечава изцяло обслужване, в това число уеб страница, онлайн продажби, ръководство на инвентара, SEO оптимизация и експертни услуги в региона на онлайн търговия, маркетинг и реклама. Някои услуги са безвъзмездни, а комбинацията от програмен продукт и екип чартърен разрешава генериране на действителни продажби без спомагателни разноски за наемане и образование на екипи.



Условия за потребление на Платформата

Партньорите на NEXT BASKET могат да тестват платформата в границите на 14-дневен интервал, след което има опция за специфична оферта за 4 безвъзмездни месеца при годишен абонамент. След подписване на годишен контракт, те получават 30-дневна гаранция за възобновяване на сумата, в случай че не са изцяло задоволени от предоставените услуги и решения. Всички условия и лист с спомагателни услуги могат да бъдат открити на уеб страницата на .

Официалният старт на платформата за българския пазар е плануван на 13 август 2023 година

През 2023 година, компанията " НЕКСТ БАСКЕТ " ЕАД беше отличена с влиятелната премия " Компания на годината " в категорията " Стартъп на годината ".

NEXT BASKET – Успехът е добра концепция. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР