frognews.bg Новини


Това заяви пред bTV проф Александър Маринов председател на Стратегическия

Това заяви пред bTV проф Александър Маринов председател на Стратегическия ...

... законодателна власт. Сега има възможност за партньорство и проява на креативния потенциал на институцията. Това също не е лека задача и е предизвикателство", посочи Маринов.


Различно поведение на държавния глава очаква Плевнелиев във втория мандат

Различно поведение на държавния глава очаква Плевнелиев във втория мандат ...

... Плевнелиев коментира и изказването на Радев за “Крим е руски”. Той определи думите като "нарушаване върховенството на закона" и изказване, което граничи с "национално предателство".

Това заяви пред Българската национална телевизия общопрактикуващият лекар д р Гергана

Това заяви пред Българската национална телевизия общопрактикуващият лекар д р Гергана ...

... в Англия прибързано свалят мерките, но все пак голяма част от населението е ваксинирано, а най-уязвимата част от обществото - възрастните, са ваксинирани над 90%.Промените предвиждат съкращаването на броя в състав Енергетика да е

Промените предвиждат съкращаването на броя в състав Енергетика да е ...

... държава членка, решиха депутатите. Ще се признава и стаж в областта на финансите, счетоводството, търговията с финансови инструменти или банковото дело, свързани с енергийния сектор.

В междуведомствената работна група за сътрудничество с Република Северна Македония

В междуведомствената работна група за сътрудничество с Република Северна Македония ...

... определени представители на Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на туризма, Министерството на младежта и спорта и на администрацията на Министерския съвет.Вчера сутринта мъжът нахлул в чакалнята и започнал да крещи

Вчера сутринта мъжът нахлул в чакалнята и започнал да крещи ...

... неадекватно състояние. Зъболекарят днес беше на работното си място, но предпочете да не коментира случилото се. От полицията съобщиха, че срещу 34-годишния нападател са предприети необходимите мерки.


Това каза Христо Иванов от ДБ по БТВ Следващата седмица очакваме

Това каза Христо Иванов от ДБ по БТВ Следващата седмица очакваме ...

... техни предложения за промени в конституцията. Ледът се пука. Следващата седмица ще предложим комисия, за да започнем разговор за съдебна реформа и възможния конституционен консенсус.
България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор

България е суверенна държава и отдавна сме направили своя избор ...

... към нормалнизация на държавата. Респект!И да, колкото по-бързо затвърдим мястото си в свободна либерална Европа, толкова по-сигурно ще се отдалечим от феодална псевдоконсервативна Русия. Любомир Аламанов, FacebookТова з по повод искането на Русия НАТО да изтегли

Това з по повод искането на Русия НАТО да изтегли ...

... сили и техника на алианса, допълни държавният глава. Суверенното решение за подобно постоянно присъствие или временно разгръщане принадлежи на България, в съответствие със съюзните ни ангажименти.