• Партньорството на Bridgestone с Hawkers European Talent Cup - престижното

...
•	Партньорството на Bridgestone с Hawkers European Talent Cup - престижното
Коментари Харесай

Bridgestone подкрепя млади таланти в международния състезателен мотоциклетизъм

• Партньорството на Bridgestone с Hawkers European Talent Cup - влиятелното младежко съревнование, считано за врата към света на професионалните надпревари, се удостоверява за втора година.
• От тази година Bridgestone е и формален сътрудник на Federation Française de Motocyclisme (FFM) и единствен снабдител за Objectif Grand Prix (OGP) - френският народен шампионат, отдаден на обещаващите млади състезатели.

Страстта за надпревари и желанието да си постоянно подготвен да се изявиш, са в основата на моторните надпревари. Това са полезностите, които също въодушевяват Bridgestone да бъде пример на всички запалянковци на моторни спортове, с помощта на положителното качество на продуктите им.

Bridgestone още веднъж удостовери отдадеността си на моторния спорт, подкрепяйки млади гении, които ще оформят бъдещето на мотоциклетните надпревари.

За втора поредна година Bridgestone е сътрудник на Hawkers European Talent Cup (HETC), интернационалният пример за поощряване на надарени младежи. HETC си направи име като шампионат, в който всички млади състезатели желаят да се състезават, преди да преминат към шампионата Moto3 FIM JuniorGP, Moto2, и за тези, които се отличават -MotoGP.

Като единствен снабдител на гуми, Bridgestone ще работи дружно с вдъхновяващи първенци, които се състезават за купата по време на седем надпревари, провеждани на едни от най-красивите писти в Испания и Португалия.

Освен това, от тази година, Bridgestone ще се причисли към Френската федерация по мотоциклетизъм (FFM) като формален сътрудник и единствен снабдител за Objectif Grand Prix (OGP), най-важното младежко съревнование във френските мотоциклетни надпревари.

Шампионатът Objectif Grand Prix се състои от седем надпревари във Франция и дава опция на млади водачи на възраст от 11 до 18 години да се състезават на най-емблематичните писти във Франция. Целта е ясна: да се подкрепи откриването и образованието на млади гении, които могат да бъдат мото-шампионите на утрешния ден.

Мотоциклетистите както в HETC, по този начин и в OGP ще бъдат снабдени с високопроизводителните гуми Bridgestone V02 slick.

„ Светът на младежките надпревари в никакъв случай не стопира да впечатлява със пристрастеността, ентусиазма и силата на тези младежи, на която можем единствено да се възхищаваме “, споделя Нико Туй, бизнес шеф на „ Мотоциклети “, Bridgesotne EMIA. “Bridgestone припознава себе си в непрестанния ангажимент за триумфи, демонстиран от тимовете и всички вдъхновяващи първенци, участващи в HETC и OGP, и също както тях е готова за изяви. Чрез продуктите, които произвеждаме в Bridgestone и посредством нашето партньорство с тези надпревари, ние желаеме да предоставим поддръжката си на разрастването на интернационалния мотоциклетизъм и на нови и идни поколения на професионални ездачи. “

*Източник: Bridgestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР