​Винаги сме казвали, че партиите на протеста са наши предпочитани

...
​Винаги сме казвали, че партиите на протеста са наши предпочитани
Коментари Харесай

Пламен Николов: Търсим подкрепа навсякъде

​Винаги сме казвали, че партиите на митинга са наши желани сътрудници, само че търсим поддръжка на всички места. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание номинираният за министър-председател от " ИТН " Пламен Николов в коментар за договарянията за поддръжка на проектокабинета на партията.

Попитан тормози ли го, че партиите, от които Има Такъв Народ чака поддръжка, мислят прекомерно дълго, той уточни: " Не, по-добре да се обмисли повече, в сравнение с да се отреже незабавно ".

В отговор на въпрос дали мандатоносителят търси поддръжка от Движение за права и свободи, Николов съобщи: " Не, несъмнено ".

Кандидатът за министър председател означи, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента Румен Радев и преди петък.

Попитан за изразеното в обществените мрежи отрицателно отношение на Момчил Иванов – един от номинираните за министри, към " Демократична България ", Пламен Николов каза:  " Ще бъде отлично да попитате господин Иванов по този въпрос. Аз не мога да давам отговор за това по какъв начин господин Иванов мисли, разсъждава, по какъв начин желае да си построи изявленията ".

Междувременно стана ясно, че " Демократична Българпия "  и " Изправи се БГ! Ние идваме " се съветват за поддръжката за държавното управление на " Ива подобен народ ". Имало е диалог сред тях, само че резултат не е прочут.  

" Ситуацията е доста комплицирана. Говорим, обсъждаме ", бе сбитият коментар на Христо Иванов.

Още през вчерашния ден се разбра, че настройката на съпредседателя на Демократична България не е изключително положителна. Самият той даже не отида на срещата с Има Такъв Народ, на която кандидат-премиерът Пламен Николов представи състава на проектокабинета. 

Мая Манолова пък също не разяснява пред публицисти какво са говорели с управлението на Демократична България и дали има реализирано решение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР