Звукът от алармата, бърз душ, лек грим. Графикът за седмицата,

...
Звукът от алармата, бърз душ, лек грим. Графикът за седмицата,
Коментари Харесай

Спечели с Activia Пълнозърнеста!

Звукът от алармата, бърз душ, лек грим. Графикът за седмицата, задания, крайни периоди. Ежедневна конкуренция с времето, способна да ни погълне дотолкоз, че да забравим за тези дребни моменти, в които би трябвало да се погрижим за себе си – да хапнем, да натиснем за малко „ пауза “, да създадем нещо, което обичаме.

През деня измежду всички задължения сещате ли се да се подкрепите с нещо вкусно, здравословно и питателно или сте нормално на автопилот? Аз в последно време залагам на новата пълнозърнеста Activia с манго, която ме плени със своя вкус.

Комбинацията сред зърнен микс (пшеница, овес, ечемик) и манго, добавени към деликатния и гальовен усет на Activia с неизменимите положителни бактерии (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidus ActiRegularis), е чудесна алтернатива за пълноценно ядене сред храненията.



Ако и вие харесвате Activia Пълнозърнеста, ще се зарадвате да разберете за взаимната ни игра, на която даваме начало в Instagram. С една красива и вдъхновяваща фотография, показваща ваш миг с Activia Пълнозърнеста, имате шанса да спечелите специфичен подарък – купичка и брандирана Activia лъжичка. Към фотографията е належащо да добавите хаштаг #MyActiviaTime, играта ще продължи 4 седмици, като всяка седмица трима от вас ще печелят премия.

С поддръжката на Activia

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР