Звучи непопулярно, но последното нещо, което трябва да се прави

...
Звучи непопулярно, но последното нещо, което трябва да се прави
Коментари Харесай

ЗАДКУЛИСИЕ НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО. Подъл Радев ни превръща в ядрен полигон срещу Русия. По заповед от САЩ заличава половината народ

Звучи непопулярно, само че последното нещо, което би трябвало да се прави сега, е промяната на основния прокурор Гешев. Защото той е зложелател номер 1 на новата президентска партия " Продължаваме промяната ", която завоюва изборите.

По подигравка на ориста прокуратурата в тази обстановка се оказва доста потребна за страната - като смъртен зложелател на ръководещите ще ги дебне да не крадат. Ще ги глоби, ще попречва алчността им.

Досега Гешев подлежеше на обективни рецензии, само че ножът е опрял до кокала и това го прави скъп. Кирчо и Кокорчо желаят незабавната му промяна, с цел да сложат собствен човек-чадър над кражбите им. Не се заблуждавайте. Радев, служебните му кабинети и новата му партия разчистват персонални сметки във щета на обществото. Най-крещящият образец са масираните акции против така наречен платен избор преди изборите, които единствено усилиха гласовете на Движение за права и свободи. От близо 26 000 гласа на предходните избори в Турция в този момент там гласоподаваха близо 90 000. Движение за права и свободи стана трета политическа мощ с помощта на Радев и неговите партии на смяната, които анулираха рестриктивните мерки за изборни секции в страните отвън Европейски Съюз.
свързани новини75122преди 4 часа58121преди 18 часа
Всичките им стъпки волю или неволю обслужват непознати сили.

С шок научаваме, че от Скопие са показали новия външен министър - Даниел Лорер ...Той е трансмисията на Асен Василев за стопански схеми от времето на Плевнелиев и неговото служебно държавно управление на Марин Райков, откъдето започва харвардската спекулация за доогризване на държавния кокал.

Давате ли си сметка какво значи от Скопие да ти посочат човек за външен министър? Това значи признание под някаква форма на македонско малцинство в България, изтриване на българския език, българската история в стародавните български земи в Македония, Република Северна.

Това значи национално изменничество в името на кариерата. По заповед от Съединени американски щати и Европейски Съюз да заличиш половината български народ. Само с цел да можеш да откраднеш, до момента в който си на власт, няколко милиона кюфтета повече!?...

Давате ли си сметка що за персона е Даниел Лорер? Ако той е образец за честност, тогава да чакаме доктор Алекс Оскар от Александровска болница да стане министър на опазването на здравето, макар близо 3000-те протокола без автограф, открити от столичната здравна каса, за които по закон му се поставя от 50 до 150 лева на парче санкция. Умножете по близо 3000 (по-точно две хиляди седемстотин и нещо), с цел да видите защо източване на здравната каса има обосновано съмнение.

Давате ли си сметка, че ген. Радев посредством партията си " Продължаваме промяната " ни трансформира в нуклеарен полигон за офанзива против Русия? Това е приоритет номер едно на атлантическата глутница у нас отпред със Соломон Паси, фамилен другар на Подъл Радев, другар на Оскар и Лорер по българомразство?

Стоил Рошкев разкри, че в Славяново, родното място на Радев, за неговата нова партия Политическа партия са дали своят вот над 70 индивида, а за Българска социалистическа партия, която го издигна, малко над 20= Това обикновено ли е? За мен това е Задкулисие на измяната.

Тия, новите, ще се борят със " Задкулисието на Пеевски ", който във Велико Търново го избраха безусловно на ярко и на чисто, със " Задкулисие на Предателството "?!

Да, не е правописна неточност. Държавният глава всъщност стана Подъл Радев - иманентно закупи ново име след един мандат в президентството. Предаде съвсем всички, които му помогнаха в кариерата. Най-вече Корнелия Нинова. Тя го хвана за ушите и го чучна в президентската институция. За признателност той назначаваше в президентството и в служебните си кабинети всички нейни критици и врагове. Емблематични са образците с Елена Йончева и Иво Христов от неговия екип. Тя ги издигна, той ги въздигна, те се обърнаха против Нинова.

Подлостта в политиката е преимущество, само че подсигурява отвращение. Подкрепях Радев, когато се държеше мъжки при офанзивата на Гешев против него. Сетне, като видях по какъв начин американската посланичка го води на сиджимка като пудел, ми отмиля. Номерът с лицевите опори пред мен не минава - аз върша 60 едновременно. Не съм военачалник, само че не съм и лукавец.

Не знам дали ще имам сили да гласоподавам за Герджиков, макар че вицето му хваща окото, тъй като никак не го утвърждавам. Но съм против Радев изрично. Срещу радевщината - 100 %. Срещу Кирчо и Кокорчо - двеста %.

Милен Милушев, Движение " БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ "
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР