Звучи добре. Всяка жена иска да има до себе си

...
Звучи добре. Всяка жена иска да има до себе си
Коментари Харесай

Забранено за мъже: Как да накарате един мъж да тича след вас – пълно ръководство стъпка по стъпка

Звучи добре. Всяка жена желае да има до себе си мъж, който да я подарява с обич и грижа, да засвидетелства почитание и мощна обвързаност. И популярност Богу, психолозите имат работеща тактика, от която можете да се възползвате. Тя е тествана в практиката и е несъмнено, че препоръките в действителност работят. Да започваме.

Особености на привличането на мъже

Те са в директна взаимозависимост от статуса, който има мъжа. Това може да е брачен партньор, бивше гадже или изцяло чужд, с който желаете да се сближите. Всеки обособен случай си има свои нюанси.

Ако това е брачният партньор

Подписът на лист хартия напълно не значи, че мъжът постоянно ще бъде ваш. Това, че сте женени, не значи, че работата по връзката е завършила. Винаги би трябвало да се грижите за прочувственото положение и улеснение на вашия брачен партньор, както, несъмнено, и той за вашето. Направете къщата уютна, тиха и спокойна. Това е доста значимо, тъй като мъжът би трябвало да може да се завръща вкъщи на драго сърце, без значение какъв брой тежък е бил работният му ден. Именно тук той чака да се отпусне и да възвърне силите си.

Освен за комфорта в дома, брачната половинка би трябвало да се грижи и за себе си. Мъжът се надява да види стилна, добре поддържана жена до себе си. Не е належащо да се изпада в крайности, само че и да се изоставите изцяло, това е голяма неточност, даже и да сте стопанка и да седите най-вече вкъщи.

Идва ред на умеенето за чуване. Дори след дълъг брак брачната половинка би трябвало да може да изслушва деликатно проблемите на мъжа си, да го хвали за успехите му и да се смее на сполучливите му смешки. Важно е да не забравяте да кажете по някоя топла дума, както и за нежните жестове. Нека също целувките за изпращане и посрещане са всекидневие.

Трябва да сте деликатни към заниманията на брачна половинка си, даже в случай че не го споделяте – да вземем за пример, въдиците непрекъснато се заплитат под краката ви и инструментите му могат да бъдат открити на най-неочаквани места.

Хубаво е да се интересувате и от неговите служебни въпроси. Мъжете обичат да споделят за връзките за шефа или сътрудниците си, в случай че имат непосредствен човек, който да ги изслушва.

Чувствителният, деликатен брачен партньор е високо скъп в очите на половинката си. Не забравяйте за тези дребни трикове и ще се радвате на доста благополучие с мъжа си дълги години.

Защото за него ще бъдете съвършени и въобще няма да е чудно, за какво той не стопира да „ тича след вас “.

Ако това е бивше гадже

Да накараш някогашния си другар да тича след теб незабавно след раздялата е изцяло постижимо, въпреки че много от вас несъмнено си мислят, че това е невероятно.

Всъщност чувствата към момента не са имали време да се охладят и имате действителен късмет да съживите връзката.

Като начало си помислете върху същинската причина за раздялата. И откакто я разберете, поработете върху грешките и минусите.

Според психолозите, най-честите аргументи са:

Егоизъм – в случай че сте претендирали цялото внимание на колегата, а не сте давали нищо в подмяна.

Меркантилност – някои дами непрекъснато хокат приятелите си, че не им купуват скъпи дарове.

Ревност – неоснователната ревнивост напряко подлудява мъжете /и дамите също/.

Неуважение – в случай че мъжът чува единствено упреци по собствен адрес, то той надали ще изгаря от предпочитание да продължи сходна връзка.

Ако раздялата се е случила от дълго време, само че към момента има вяра за възкръсване на възприятията, тогава можете да говорите с мъжа, да се извините, даже в случай че той не реализира изключително постоянно контакт с вас. Когато се съгласи да се видите припомнете си старите времена, поговорете си умерено за проблемите и щом възприятията не са угаснали изцяло, прекомерно евентуално е още веднъж да бъдете дружно. При всички случаи би трябвало да положите старания, само че пък, в случай че приятелят ви е значим за вас, ще съумеете да го накарате още веднъж да тича след вас.

Ако това е чужд

Ако сте си харесали чужд мъж, то първо е добре да разберете какъв човек е той. Може би въобще не е толкоз сладостен, колкото наподобява. Научете повече, да вземем за пример като намерите общи познати, които да разпитате.

Ако получената информация дава отговор на упованията ви, тогава би трябвало да преминете към търсенето на общи ползи. Може би той върви на същия басейн, фитнес зала или се разхожда вечер с кучето и заран върви да тича някъде наоколо. Може да го заговорите там и да го заинтересувате. И употребявайки препоръките на психолозите, да доведете започнатото до съответен резултат.

Как да накарате един мъж да тича след вас – способи и препоръки от психолозите

Изкуството на примамването е мъжът да има вяра, че самодейността идва от него. Има няколко метода, които ще оказват помощ на дамите да подбуден мъжете да постъпят вярно.

Не се отчайвайте

Ако мъжът на фантазиите ви не ви обръща никакво внимание, тогава не би трябвало да изпадате в меланхолия. Дамите са способни да вършат чудеса във връзките. Ако желаят, те ще създадат всичко, с цел да може мъжът да тича след тях. Това обаче ще отнеме много мощ и самообладание. И въпреки всичко, в случай че ви е значимо, те си костват.

Използвайте въображението си и изобретателността си. Безразличният през днешния ден мъж, на следващия ден може да се окаже най-големият ви почитател.

Мъжете обичат с очите си

На първо място, мъжете правят оценка външния тип на дамата. Не ги интересува какъв брой езика тя владее, какво обучение е получила, в случай че има сплъстена коса и облеклата са мърляви, няма да бъдат привлечени изобщо. Затова една дама би трябвало да се грижи за имиджа си.

Като начало можете да подновите и обогатите дрешника. Избирайте тоалети, които ще седят добре на фигурата, ще скрият минусите и ще подчертаят достолепията. Няма да навреди и красивото долни дрехи. Добре подбраният жанр ще ви зареди с повече убеденост и самочувствие.

Не забравяйте за маникюра, педикюра, прическата. Обърнете внимание и на обувките. Лошо подбраните обувки, които не наподобяват и изключително добре постоянно могат да скапват усещането от другояче стилната визия. Тук е мястото да кажем, че, съгласно стилистите и психолозите, обувките на високи токчета добре акцентират женствеността. Но в този момент на пазара се оферират толкоз доста модели, че даже и да не сте почитател на високия ток, отново може да изберете нещо, което ще ви стои чудесно и ще ви кара да се чувствате специфична.

Принципът на Снежната кралица

Тактиката е дамата да наподобява като непревземаема цитадела. Дори и в наличието на обекта на вашата обич да се разтреперите от неспокойствие, това не трябва да ви личи. Нека мъжът е в неопределеност по отношение на възприятията на дамата. Това ще го направи нервозен, неуверен и ще го подтиква към деяние.

Трябва да се опитате да разсъните пристрастеността на ловеца в мъжа. Той на драго сърце ще одобри изискванията и ще се потопи стремително в забавната игра. Но в случай че се отпуснете единствено за момент и функциите ще се сменят. Той ще ви накара да тичате след него, а не противоположното.

Точно поради това дамата не би трябвало да е първата, която подхваща дейни стъпки. Обажданията и известията са неразрешени. Ако не можете да се сдържите да обадите, тогава би трябвало да преодолеете желанието си. По-добре да се заемете с нещо друго – пуснете музика и танцувайте или се обадете на другар.

Принципът на Снежната кралица носи положителни резултати. Не бива обаче и да прекалявате доста.

Общи занимания и ползи

Общото занимание е ключът към мощната връзка. Трябва да научите повече за неговите занимания и той ще е доста удовлетворен да ги практикувате дружно, най-малко една част от тях.

Още два значими съвета:

Искреният интерес ще ви помогне да се доближите до обекта на вашите усеща

Критиката се приема доста зле от мощния пол, изключително в ранния стадий на връзката. Не критикувайте, тъй като ще го откажете да желае да бъде с вас.

Интимни похвали

Мъжете обичат да слушат похвали, изключително интимни. Интересно е, че даже недопечен, брутално изглеждащ мъж в душата си може да се съмнява в своята неустоимост. Ето за какво, дамите постоянно би трябвало да сипят похвали за достолепията на обичания, като непретенциозно премълчават за минусите.

Можете да му прошепнете в ухото какво ви възбужда най-вече в него. Мъжът бързо ще се почувства мощен, неудържим, парещ и умел занаятчия в любовните игри.

План за деяние малко по малко

Инструкцията е елементарна, а нейната успеваемост е потвърдена на процедура.

Стъпка 1. Накарайте мъжа да се заинтересува от вас

Мъжете  предпочитат естествената хубост. Леко подчертаните очи, ловко подбраното червило и чистата коса ще основат една доста сантиментална, привлекателна и женствена визия. Яркият грим е подобаващ единствено вечер, при специфични случаи. Твърде отвореното деколте, късите поли е най-добре да се заменят с по-затворени облекла, които ще накарат мъжкото въображение да проработи.

Самочувствието, нападателните офанзиви й грубостта единствено ще изплашат обекта на вашата обич. Усмивката и деликатност са по-склонни да накарат мъжа да тича след вас.

Стъпка 2. Установете контакт

Първият диалог е извънредно значим. Той би трябвало да остави прелестно усещане в съзнанието на мъжа, с цел да изиска той да се срещнете още веднъж.

Четвърт час е оптималното време за първия разговор, споделят психолозите. Можете да говорите за занимания, филми или прочетени книги. Не би трябвало незабавно да разказвате обаче доста детайлности за себе си. По-добре е да извършите няколко намека, с цел да си оставите „ малка врата “ за последващи диалози.

Как говорите също е значимо. Глупави гримаси, сепнато подсмиване, просташки глас са все отблъскващи неща.

Стъпка 3. По-нататъшно развиване на събитията

Ако сте съумели да извършите положително усещане, тогава би трябвало да продължите напред. На този стадий психолозите поучават дамата да стане една концепция по-недостъпна. Не бива да хуквате при мъжа при първото позвъняване.

Дори първия път би трябвало да помислите малко и да откажете, базирайки се на неотложни задания. Той ще бъде сюрпризиран от този отговор, само че след няколко дни ще повтори предлагането си. Тогава би трябвало да се съгласите, другояче отводите ще охладят пламъка му.

Среща в кафенето

Всеки път, когато се срещнете, даже и инцидентно, е добре да се появите пред обекта на пристрастеността си по разнообразни способи. Един ден с прилепнали дънки, маратонки, с опашка. Другият път – в непоколебим бизнес костюм и на високи токчета. На третата среща можете да се появите в сантиментален тоалет: лека рокля, дантела.

 Стъпка 4. Първата любовна среща

Първата любовна среща е тържествено събитие, за което би трябвало да се подготвите. Има няколко правила за държание:

Добро въодушевление

На лицето ви би трябвало да грее усмивка. Намусеното лице е малко евентуално да зарадва колегата и може да няма последваща среща.

Не го комплексирайте със познания

Абсурдните изречения и лекцията по висша математика ги запазете за по-подходящ мотив. Разговорът би трябвало да бъде елементарен и занимателен.

Дайте му късмет да ви обгрижва

Дайте опция на мъжа да се грижи за вас. Той може да отвори вратата, да реалокира стол, да помогне за свалянето на връхната дреха. Така ще се почувства нужен.

Покажете му, че ви интересува

Слушайте деликатно историята на колегата си. Препоръчително е да коментирате чутото, да изразите мнението си.

Комплименти и похвали – наложително, само че с мярка

Не пестете от похвали. Мъжете обичат да получават удивление и да впечатляват дамите с триумфи и достижения.

Никаква непотребна подозрителност

Не бива да се съмнявате в думите на събеседника. Търсенето на подтекст там, където го няма, е неприятно начало на всяка връзка.

Спазването на тези препоръки ще ви помогне да накарате мъжа да тича след вас след първата среща.

Стъпка 5. Какво да вършим по-нататък

Спечелването на мъжа не е толкоз мъчно, колкото наподобява. Но задържането му е доста по-трудно. Жената обаче би трябвало да помни, че той се нуждае от грижи и внимание. Но не трябва и да прекалявате. Мъжете бързо се уморяват от нарасналата интензивност на дамата си и с времето стартират да поддържат връзка с нея допустимо по-малко.

Идеален сателит в живота е този, който не лимитира пространството си, не постанова заниманията си, не се обажда на всеки половин час, с цел да разбере къде и с кого прекарва времето си колегата. Просто би трябвало да определите златната среда и да се опитате да се придържате към нея.

Психологически препоръки

Експертите са безапелационни, че мъжете са привлечени от женствени, съпричастни дами, които в това време наподобяват и съблазнителни.

Най-важните препоръки на психолозите могат да бъдат обединени в пет точки:

 

Дамата при всевъзможни условия би трябвало да наподобява ужасно. Мъжът, всякога поглеждайки към нея, би трябвало да изпитва удивление и горделивост, че такова прелестно създание е избрало да бъде до него.

Не бива да изисквате насилствени прояви на страсти от мъжа. Силния пол неведнъж е нищожен във връзка с думите за обич и деликатно управляват възприятията си. Светналите им очи и съзнателните каузи обаче значат доста повече. По-добре да се концентрирайте върху тях.

Мъжете ненавиждат истерични, нервни, прекомерно капризни дами. Те правят оценка прекалено много своето успокоение, по тази причина заобикалят импулсивни и неспокойни дами.

Не обичат и натрапчивите дами. Ако от негова страна ползата е поспаднал, тогава не е нужно да му се обаждате непрекъснато, ще го отблъснете.

Жената би трябвало да си остане мистерия. Бързо завладените дами бързо се трансформират в скучни за мъжа и той търси нов обект, който да завладее. Следователно, колкото по-дълго съумеете да запазите интригата, толкоз по-дълго мъжът ще тича след вас.

По-добре е да говорите намерено. Мъжете не схващат доста от подмятания.

Никога не манипулирайте, това е голяма неточност, която ще ви коства доста.

И най-после, не следвайте тези препоръки сляпо. Необходимо е да се вслушате в думите на психолозите, само че и въпреки всичко да се действате по този начин, както сърцето и мозъкът ви подсказват.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР