Звездоманията тресе здраво едно от най-разпознаваемите лиза на българския телевизионен

...
Звездоманията тресе здраво едно от най-разпознаваемите лиза на българския телевизионен
Коментари Харесай

Виктор Николаев се оказа страшен скандалджия! Подлуди хотелиери в Гърция, кара се за каквото му падне, дори за лютеница

Звездоманията тресе крепко едно от най-разпознаваемите лиза на българския ефирен ефир – Виктор Николаев от Нова телевизия. Поне по този начин настояват хора, които прекарват дружно лятната си отмора с водещия на „ Здравей, България “ на гръцкия полуостров Халкидики. Вместо да се намира в положително положение на духа поради отпуската, Николаев всяка заран се събуждал кисел като лимон. Ужасени наши сънародници разправят, че той се държи непоносимо с личния състав в хотела, в който се е настанил. Крещял на камериерки, които просто си вършели работата, непрестанно претендирал от тях да му носят от ден на ден и повече хавлии, разрешавал си да подвига звук, все едно е шеф. Дори нагрубявал без никаква забележима причина чистачките, които просто си правят работата.

Собствениците на хотела по всякакъв начин се мъчели да му угаждат. Според тях изнервеното и грубовато отношение на водещия е било подбудено от неприятните метеорологични условия, които съпътствали първите дни от почивката му. Виктор участва на съвсем апокалиптична обстановка, провокирана от циклона Медуза, който безусловно потопи няколко региона на южната ни съседка. Той бил на ръба на нервна рецесия не поради друго, а тъй като се тормозил, че потопът ще завлече колата му към морето. Така се случило с десетки коли, само че този на звездата на Нова телевизия оживял.

Оказва се обаче, че не неприятното време е причина за свадите, които Виктор умира да подвига

Николаев и прочут като кибритлия и на доста търговци в София. Той е призрачен сън за обслужващия личен състав на всевъзможни обекти. Преди години журналистът едвам не набил продавачка в супермаркет, от която си взел лютеница с изминал период на валидност. Когато я отворил и усетил кисел усет, тв водещият бегом се върнал до магазина и вдигнал вманиачен скандал. Въпреки че магазинерката желала да му върне парите, Николаев продължавал да я ругатни и в последна сметка извадила диктофона си, записал абсурда и го излъчил като репортаж. В центъра на София, където живеел, продавачите бягали от него като демон от тамян. Виктор имал и различен табиет. Той просто умира да заплашва продавачи, които не помнят да му дадат касов бон. Преселилият се в столицата от Разград Виктор имал табиет да събира всевъзможни фактури още от времето, когато живеел много сребролюбив в Студентски град. Виктор още тогава събирал всички бонове, след което в края на всяка седмица почтително пресмятал какви разноски е направил.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР