Звездната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест оповестиха пола на

...
Звездната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест оповестиха пола на
Коментари Харесай

Разкриха пола на третото дете на Ким и Кание

Звездната двойка Ким Кардашиян и Кание Уест оповестиха пола на третото им дете, което би трябвало да се появи на бял свят през януари. Бебето, което пораства в корема на сурогатна майка, ще бъде момичеце, оповестява уеб сайтът за всемирски вести и злословия TMZ.

Американските медии оповестяват, че фамилията е на седмото небе, защото риалити звездата постоянно е мечтала да има огромно семейство.

Заради здравословни проблеми обаче, Ким не може да износи и роди още едно дете. Ето за какво тя от дълго време търсела подобаваща сурогатна майка, която да дава отговор на условията ѝ, само че едвам неотдавна разкрила идеалната кандидатка.

Кардашиян и Уест доста държат бебето им да се роди крепко.

Жената, която двамата усърдно са проучили и са избрали всред доста други кандидатки, е от Сан Диего и е на възраст сред 20 и 30 години. Тя ще получи сумата от 45 000 $.

Сайтът TMZ твърди, че Ким и Кание са съставили дали дълъг лист с условия и забрани, който е прикачен към контракта им с дамата, измежду които са възбрана за боядисване на косата и възбрана за влизане в джакузи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР