Звездите обещават финансово благополучие за представителите на няколко зодии в

...
Звездите обещават финансово благополучие за представителите на няколко зодии в
Коментари Харесай

Финансово благополучие вещаят звездите за няколко зодии днес!

 Звездите дават обещание финансово благоденствие за представителите на няколко зодии в днешния почивен ден. Вижте детайлности, в направения от Алена хороскоп.

OВЕН


Деловата ви интензивност, макар почивния ден, ви оказва помощ за спомагателна финансова непоклатимост, в случай че не решите, че парите са ви задоволителни и не пропуснете сами положителните благоприятни условия за доходи. Общуването с сътрудниците ви е хармонично. Изяснете зародилите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени. В фамилията ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението денем заведете обичаните си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

 

От сутринта в този почивен ден няма да се разминете с проблемите. Недоволни от професионалната ви претовареност, околните ви са причина за неприятното ви въодушевление. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете. Ще имате радостна и приятна среща със остарели другари. Проблемите в фамилията и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната претовареност и липса на време за вашите близки и за обичаните ви хора. Ако не сте се прибрали в точния момент, не се надявайте на сантиментални мигове и полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от желанието и в почивния си ден да поставяте под подозрение мнението на близките. Без да спорите проведете диалозите с сътрудниците си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в областта на услугите са вероятни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от неучтивост и неприкрита машинация. Несемейните дами могат да основат хармонично семейство. На фамилните, които нямат деца припомня, че е време да помислят за поколение. Прибързаните бракове или полови контакти не са желателни.

РАК

Ще се сблъскате с недобронамереност и изменничество от хора, на които сте се доверили в почивния си ден. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи неспокойствие и неспособност да направлявате събитията. Бъдете деликатни, в случай че се постанова да предприемете промени и да уволнявате на работното си място. Вашата безпричинна сензитивност във връзка с обичаните ви хора е мотив да се съмнявате в тяхната честност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да вършиме нападателен секс с сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си отмъстите.

ЛЪВ

Може да се наложи в почивния си ден ненадейно да заминете в командировка, с цел да ревизирате дали във вашето посланичество в различен град следват разпоредбите на работа. Ако не пътувате завършете започнатите задания. Уговорете провеждането на настоятелен диалози, които ще ви донесат триумф. Денят е добър за започване на промени и промени във компанията ви. Не бягайте от нови запознанства, които скоро могат да се трансфорат за несемейните дами в сантиментална връзка, в случай че съумеете да прецените дали това е чаканата огромна обич, и дали сте сигурни в възприятията си. Семейните дами да не изневеряват.

ДЕВА

При среща с ваши родственици в този почивен ден ще зародят проблеми по отношение на завещание или наследство, от които сте се отказали преди време, само че те отново имат искания. Опитайте се да методите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със отговорностите ви е във ваша щета. Не отхвърляйте препоръки от родственици, благи дами. Следобедът предлага нови запознанства и сантиментални увлечения. Ако не сте фамилни, ще изживеете незабравими полови мигове, само че единствено в случай че сте уверени, че възприятията ви са споделени.

ВЕЗНИ

Активни и импулсивни сте. Успехът не ви разрешава да сте напористи и да налагате мнението си, в случай че в почивния ден сте на работното място, даже и в случай че не го одобряват. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете с триумф всичките си изостанали задания. Осъществете непредвидени, само че потребни настоятелен срещи. Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и положително въодушевление. Не го пропускайте поради ината си.

СКОРПИОН

Обогатете се с нова информация обвързвана със служебните ви отговорности. Искате да промените професионалното си обкръжението, което по ваше мнение сте надраснали, само че деня не е подобаващ. Анализирайте дейностите си и бъдете сериозни към личните действия, проекти и желания в почивния ден. Ще изживеете ненадейно сантиментално премеждие, благи дами, само че би трябвало да внимавате с общуването, изключително при нови познанства. Нямате предпочитание за секс в случай че сте фамилни, а и в случай че се развеждате той е неприемлив, тъй като може да ви изненада с непредвидена бременност.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден се постанова да обсъждате с вашия шеф начинание, обвързвано с риск. Ще изживеете отчаяние, че желае да замразите работата си по стартират план, макар че той ви го е упълномощил. Нервни сте и може предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на възприятията. Търсенето на работа през днешния ден ще се окаже несполучливо. Откажете се. Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, които могат да се трансфорат за несемейните дами в постоянна връзка. Семейните дами, които към момента нямат деца могат да се отдадат на полови удоволствия, само че и да чакат забременяване на дете.

КОЗИРОГ

С лекост ще се справите с проблемите зараждащи в почивния ден. Не се занимавайте с търговия, с цел да си спестите финансови загуби. Общуването с доста хора ще се отрази неподходящо на работата ви. Заредете се с самообладание и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задания, които ви пречат на главната работа. Ревността основава съществени недоразумения в персоналните ви връзки. Не опитвайте да измъкнете от обичаните си самопризнание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да отстранен недоразуменията в фамилията ви.

ВОДОЛЕЙ

Създайте спокойна конюнктура, в случай че сте на работното си място, тъй като от нея зависят триумфите ви там в почивния ден. Не разговаряйте дълготрайно по телефона и не се противопоставяйте на сътрудниците си. Проведете деловите си диалози късно следобяд. Без особени старания ще се справите с главните си задания. Избегнете утежняване на фамилните връзки. Не прекалявайте с претенциите към обичаните си хора, с цел да не ги отблъснете. Подгответе приятна сантиментална вечеря и се отдайте на мечтан и от двама ви секс.

РИБИ

Днес денят е почивен, а вие сте чувствителни към отправената ви рецензия и не се примирявате елементарно с упреците за некачествена работа, които не дават отговор на истината. Приемете, че още веднъж ви завиждат. Устремени сте към материално благоденствие, което ще донесе положителни резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания. Несемейните дами, които са срещнали подобаващ сътрудник, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в фамилните връзки. Сексуалните ви връзки са мотива да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте повода.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР