Звезди – точно като нас, са били обикновени хора, работещи

...
Звезди – точно като нас, са били обикновени хора, работещи
Коментари Харесай

Звездите, които работеха в ресторант за бързо хранене и станаха известни

Звезди – тъкмо като нас, са били елементарни хора, работещи прозаична работа. За доста от тях първата работа е била в ресторант за бързо хранене. От артисти, през артисти, даже и президент – става известно, че работата в такова заведение просто е стадий от живота, само че по какъв начин ще изиграем картите си по-късно, е различен въпрос.

Ето кои звезди са видяни да работят в заведения за бързо хранене в ранните си години:

Пинк

Певицата Пинк работила не в един, а в 3 разнообразни заведения за бързо хранене. По това време настоящи са Wendy’s, Pizza Hut и McDonald’s. Талантливата певица обаче е била единствено чиновник и то подобен с не изключително добра известност. Тя се осмелявала да пуши пред клиентите, да раздава безвъзмездни картофки и да взима опиати, до момента в който е на работа. Това призна самата тя пред The ​​Associated Press.

Ева Лонгория

Звездата от „ Отчаяни съпруги “ Ева Лонгория е работила в „ Уенди “ в родния си град Корпус Кристи, Тексас в ранните си години. Първоначално Лонгория поела работата, с цел да заплати за личната си quinceañera. Тази активност не й се понравила изобщо, само че постигнала задачата си – да събере парите за празненството.

Ева Мендес

Актрисата, модел и госпожа Райън Гослинг – Ева Мендес е работила в Hot Dog on a Stick и на щанд за лимонада в търговски център. Още неосъзнала опциите на гения си, тя работела почасово като тийнейджърка в Лос Анджелис.

Джей Лено

Преди да накара милиони да се смеят на шегите му в The Tonight Show, комикът Джей Лено спечелил първа премия в районното шоу за гении на McDonald's за своите вицове на работа. В гимназията работил на ненапълно работно време в Golden Arches.



Барак Обама

Преди да насочи вниманието си към политиката и Белият дом, някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама работел за Baskin-Robbins и натрупал опит с работа с хора. Наскоро той написа есе, което разгласява в LinkedIn, че го това го е научило на отговорност.

Меган Фокс

Преди да се отдаде на киното, звездата от Teenage Mutant Ninja Turtles Меган Фокс носела великански бананов костюм и правела смутита за клиентите в Tropical Smoothie Cafe

Брад Пит

Друга холивудска звезда, принудена да се облича в шантави костюми преди огромния триумф, е Брад Пит. Той работел в El Pollo Loco, където носел пилешки костюм пред ресторанта, приканвайки хората да влязат вътре.

Гуен Стефани

Работата в гимназията на Гуен Стефани била в Dairy Queen. Именно там се срещнала с сътрудника си от групата Джон Спенс. Певицата не се задържала дълго на тази работа и бързо се трансферирала в музикалния бизнес.



Мадона

Суперзвездата Мадона не постоянно е била толкоз фешън – имало времена, когато работела в Dunkin’ Donuts на Таймс Скуеър. Тя обаче издържала единствено един ден и била уволнена, откакто напръскала клиент с желе.

Ники Минаж

Рапърката Ники Минаж в миналото била сервитьорка в Red Lobster в Бронкс, само че скоро била уволнена, откакто последвала двойка клиенти чак до паркинга, с цел да им се скара, че не й дали бакшиш.



Шаная Туейн

Преди да доближи огромния триумф в Нашвил, певицата на „ Man, I Feel Like a Woman “ Шаная Туейн работила дълги години в McDonald`s след учебно заведение. Вечер пък пеела в питейните заведения.

Джулия Робъртс

Актрисата Джулия Робъртс сервирала порции доста преди да стане кралица на киното. Тя продавала сладолед в Baskin-Robbins.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР