Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително

...
Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително
Коментари Харесай

Елтън Джон събра 9 милиона долара за борбата със СПИН

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително празненство след " Оскарите "

Звезди от света на шоубизнеса се събраха за 31-вото благотворително празненство след " Оскарите " проведено от сър Елтън Джон в Западен Холивуд. Събитието цели да събере средства за неговата фондация за битка със СПИН, предава нова Нюз.

„ Знаете ли, би трябвало да продължим това пътешестване. Стигнахме толкоз надалеч. Трябва да задържим публичното внимание върху заболяването СПИН. Искаме да сложим завършек на тази пандемия до 2030-та година тъй че до тогава хората да могат да се върнат към здравословен метод на живот и стопанските системи на страните, където СПИН-ът е доста инфектиран, както в Африка, да се стабилизират още веднъж ", сподели Елтън Джон.

Джон организира къса конференция преди гостите да дойдат на килима в цвят шампанско, а брачният партньор му Дейвид Фърниш беше компактно до него.

„ Това е вечер отдадена на спасяването на човешки животи. Ние започнахме преди доста време, първоначално искахме да съберем 200 000 $ и смятахме, че сме създали най-хубавото, на което сме способни, а в този момент към този момент имаме над 8 милиона $ и то единствено от предходната година. Трябва да продължим да водим войната против тази болест. Работата ни продължава, задачата е на разположение ", съобщи Фърниш.

Елтън Джон показа още, че проектите му в бъдеще са да приключи турнето си, от което остават още 15 концерта в Европа, след което ще се отдаде на заслужена отмора със фамилията си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР