Звездата с български корени Нина Добрев се завръща на голям

...
Звездата с български корени Нина Добрев се завръща на голям
Коментари Харесай

Нина Добрев се завръща в нов филм

Звездата с български корени Нина Добрев се завръща на огромен екран в основната роля на нов сантиментален! Тази зима ще можем да я гледаме в комедията Love Hard, който ще дебютира извънредно на 5 ноември в платформата Netflix. Актрисата, набрала международна известност от тийн сериала „ Дневниците на вампира “, ще влезе в ролята момиче, което се влюбва в мъж на другия завършек на страната Затова взема решение да го изненада за празниците, само че тогава открива, че индивидът от онлайн пространството е лъжец, откраднал непозната идентичност.

„ Безнадеждната романтичка, само че постоянно необвързана журналистка от Лос Анджелис Натали (Добрев) счита, че нещата стартират да се задълбочават, когато се втурва към човек от Източното крайбрежие, Джош (Дарън Барнет) “, гласи синопсисът на кино лентата.
               

Така се оказва, че героинята на Добрев от самото начало е комуникирала не с харизматичния Джош от фотосите, а с неговия най-хубав другар. Той е пресъздаден от Джими О Янг - китайско-американски артист, комедиант и публицист, най-известен с ролята на Джиан Ян в хитовия комедиен сериал на HBO „ Силициевата котловина “.

 
               

Преди часове Netflix показа и първия филмов откъс на Love Hard. В него виждаме по какъв начин обнадаждената Натали прави всичко допустимо, с цел да срещне верния човек в мобилните приложения за запознанства. Дори кара събеседника си да се снима с лист, съдържаш съответен текст, с цел да удостовери самоличността му. Но даже това се оказва неистина, тъй като Джош намира метод да фотошопира фотография на приятеля си Таг и да я употребява за своя.

Джош е подготвен на всичко, с цел да компенсира недоразумението, по тази причина предлага да уреди Натали с същинския мъж от - Таг. И точно тогава стартират всички комични обстановки, в които самата Натали също взема решение да се показва за различен човек единствено с цел да се хареса на сякаш съвършеното момче от интернет. 

Вижте повече в филмовия откъс



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР