Звездата от сериала на НВО Индустрия“ – 25-годишната английска актриса

...
Звездата от сериала на НВО Индустрия“ – 25-годишната английска актриса
Коментари Харесай

Откриха идеалната актриса за ролята на Ейми Уайнхаус

Звездата от сериала на НВО „ Индустрия “ – 25-годишната британска актриса Мариса Абела, се оказва идеалната кандидатка за ролята на певицата Ейми Уайнхаус в биографичния филм за живота и гибелта й. Продуцентите на плана останали възхитени от сходството на гласа на Абела с този на умрялата през 2011 година притежателка на няколко награди „ Грами “, оповестиха Variety и Deadline. По време на прослушването през юни актрисата изпълнила емблематичния шлагер на Уайнхаус Back to Black. Създателите на бъдещия филм към момента не са подписали контракт с Абела, защото някои детайлности по продукцията са в развой на уточняване.

По-рано, както и в. „ Сега “ писа, беше оповестено, че режисьорката на „ Петдесет нюанса сиво “ Сам Тейлър-Джонсън ще снима биографичен игрален филм за живота на Ейми Уайнхаус, чието заглавие е въодушевено от песента Back to Black. Проектът ще бъде финансиран от фамилията на мъртвата звезда, което получи достъп до положението й.

Вътрешни източници разкриват, че за ролята са тествани и няколко други актриси, само че Абела е била най-хубавият вероятен избор. С осъществяването си на кастинга тя безусловно взривила продуцентите. От Studiocanal – компанията, която ще снима кино лентата, както и самата любимка към момента не са коментирали.

Сценарият за кино лентата е написан от Мат Грийнхалч. Очаква се той да наблюдава живота и творчеството на Уайнхаус от начинаеща джаз певица в Северен Лондон до музикална суперзвезда, носителка на „ Грами “, със международни шлагери като Rehab, Back To Black и други Блестящата й кариера ще бъде прекратена през ноември 2011 година, когато Ейми влиза в мистичния Клуб 27, изгубила борбата с алкохолната взаимозависимост и дрогата.

Изгряващият гений на Мариса Абела пък се свързва най-много със сериала на HBO „ Индустрия “, чийто втори сезон ще се завърти премиерно от 1 август. Актрисата се е снимала и в сериите COBRA на Sky, както и във филмите She is Love и Rogue Agent, които следва да излязат. Този месец Абела беше присъединена към актьорския състав на бъдещия филм на Грета Гъруиг „ Барби “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР