Звездата от Клюкарката Ед Уестуик, по-известен като Чък Бас, е

...
Звездата от Клюкарката Ед Уестуик, по-известен като Чък Бас, е
Коментари Харесай

Потресаващо! Секссимвол от "Клюкарката" изнасилил брутално млада актриса! Кристина Коен разказва за целия ужас, който станал докато майка й умира

Звездата от " Клюкарката " Ед Уестуик, по-известен като Чък Бас, е упрекнат в полово посягане против актрисата Кристина Коен. 27-годишната актриса твърди, че преди 3 години Ед я е изнасилил в дома си, предава Daily Mail.
В своя обява Коен споделя по какъв начин 30-годишният английски артист я поканил на вечеря с тогавашния й другар и когато той е лежащ да спи в стаята за посетители, Уестуик е нападнал.

" Събудих се, когато усетих Ед върху мен и пръстите му, които вкарваше в мен. Казах му да спре и се борих с всичка мощ, само че той притисна лицето ми с ръце и сподели, че желае да ме ч*ка ", написа Коен.


Кристина Коен

" Парализирах се. Бях ужасена. Не можех да приказвам и да помръдна. Тогава той ме изнасили ", продължава описа си тя.

" Продуцентът упрекна мен за случилото се. Каза ми, че не мога да кажа на никого нищо, тъй като Ед има хора, които ще ме преследват и ще ме унищожат толкоз добре, че да не помни и за кариера, и за всичко. Каза, че няма по какъв начин да съм момичето, което изяснява по какъв начин Ед я е изнасилил ", добавя актрисата.

Уестуик към момента не е дал отговор на обвиняванията.



" Исках да напусна дома на Ед, само че той застана и просто предложи " всички да се ч*каме ", а приятелят ми не отхвърли, с цел да не го накара да се почувства неловко ", изяснява нелепата обстановка Кристина.

" Ед настояваше да останем за вечеря. Аз споделих, че съм изтощена и желая да си потегли, като се пробвах да избегна дискомфортната обстановка. Ед предложи да си подремна в стаята за посетители. Продуцентът предложи да останем още 20 минути и по-късно да си тръгнем ", твърди още актрисата.

Коен споделя, че е била окуражена от околните си да опише тази история чак 3 години откакто се е случила. Тогава тя към момента е била в затъмнение и не е мислела трезво.

" Майка ми умираше от рак и аз не можех да я поддържа и да се боря с мисълта за изнасилването по едно и също време. Тогава погребах болката си и направих място за гневната офанзива чак след гибелта на мама ", споделя още за трагичната си история Коен.

" Дори в този момент изпитвам ужасяващото възприятие на виновност и не мога да обвинявам никой различен за случилото се. Не знам от къде пристигам тези усеща ", завърша комплицирано актрисата.

В момента Уестуик излиза с американския модел Джесика Серфати.

Ед Уестуик твърди, че не познава тази жена.



" Не познавам тази жена. Никога не съм насилвал по никакъв метод нито една жена. Никога не съм изнасилвал ". Това написа на формалната си страница в Туитър артиста. Предстои дело, което да потвърди дали е почтен.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР