Звездата на Великобритания Анди Мъри обяви, че няма да участва

...
Звездата на Великобритания Анди Мъри обяви, че няма да участва
Коментари Харесай

Анди Мъри няма да играе срещу Гришо

Звездата на Англия Анди Мъри разгласи, че няма да взе участие в първите два шампионата за сезона през 2020 година. Той ще пропусне дебютната конкуренция за АТР Cup и Australian Open.

Това е добра вест за България, защото нашият тим е в една група с Англия на ATP Cup. Турнирът е от 3 до 12 януари в Австралия, а първият мач на нашите е таман против британците. В нашата група С са още Молдова и Белгия. Напред не престават спечелилите от 6-те групи и 2-та най-хубави втори тима.

“Работих доста, с цел да съм подготвен да играя още веднъж на най-високо равнище, по тази причина съм отчаян, че няма да мога да играя в Австралия през януари. След Australian Open през януари не бях сигурен дали въобще ще мога още веднъж да играя тенис. Затова в този момент бях разчувствуван да се завърна тук. Затова и разочарованието ми е още по-голямо, че това няма да се случи. За страдание получих травма неотдавна и като защитна мярка ще би трябвало да се възстановя изцяло, преди да се завърна още веднъж на корта”, разгласи Мъри.

Първата ни ракета Григор Димитров който за първи път ще бъде и играеш капитан на България, прикани сънародниците ни в Австралия да поддържат тима.

“Здравейте, тенис почитатели. Отново съм в Сидни - един доста специфичен град за мен. Отборът на България дойде, елате да ни подкрепите. Времето е прелестно, започваме”, написа Гришо в обществените мрежи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР