Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо е бил на крачка

...
Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо е бил на крачка
Коментари Харесай

Роналдо е бил на косъм от арест заради жена

Звездата на международния футбол Кристиано Роналдо е бил на крачка от това да бъде задържан, заяви британският таблоид " The Sun ". Новината заяви Лесли Марк Стовал - юристът на Катрин Майорга, която през 2017 година разгласи, че е била изнасилена от португалеца през 2009 година в Лас Вегас, и заведе дело против него.

През 2019 година полицията в Лас Вегас е вярвала, че има задоволително доказателства, с цел да упрекна Роналдо и да го арестува. Заповедта за арест към този момент е била подписана, само че окръжният прокурор Стив Волфсън е отказал да заведе дело, а всичко е било разказано в стенограмата от правосъдното съвещание от септември 2021 година.
" Дейли мейл " има друга версия. Според вестникът има документи, съгласно които Роналдо е трябвало да бъде задържан, само че това е предотвратено от върховен служител на реда още през 2009 година
Германското списание " Der Spiegel " гръмна с новината за делото през 2018 година Любопитното е, че то беше прекъснато с претекста, че изказванията на Майорга за претърпяно полово принуждение не могат да бъдат потвърдени. Интересно е, че през 2009 година португалецът е предложил обезщетение от 373 000 $, само че момичето е поискало невероятните 76 милиона. След неговия отвод делото потегли.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР