Звездата на Мемфис Джа Морант е напът да провали бляскавата

...
Звездата на Мемфис Джа Морант е напът да провали бляскавата
Коментари Харесай

Звезда от НБА е напът да провали бляскавата си кариера заради невиждана глупост

Звездата на Мемфис Джа Морант е напът да провали блестящата си кариера, която всички му предсказват поради нелепост и безнаказаност.

След като клубът го в профил на 4 март поради видео, на което той обществено демонстрира револвер, в този момент Лигата и полицията в американския щат Колорадо започнаха следствие.

В Колорадо е разрешено притежанието и носенето на огнестрелно оръжие, само че би трябвало позволение за това. Морант не е имал такова, а във видеото, публикувано сутринта на 4 март, той танцува и демонстрира револвер в нощен клуб.

Тогава никой не заяви за случката, само че видеото бързо набра известност в интернет и реакцията на полицията в Глендейл не закъсня.

Паралелното следствие на НБА може да бъде също толкоз пагубно за Морант. Носенето на оръжия в съблекалните и в спортните зали е безусловно неразрешено. Същото важи и за клубния аероплан. Ако се откри, че Морант е бил въоръжен по време на полет от Денвър до Лос Анджелис за посещение, тогава баскетболистът може да изгори с наказването до 50 мача!

Засега клубът го наказа за две срещи, до момента в който се обяснява въпросът, а самият Джа се извини в обществените мрежи.

Това обаче не е първият му случай. Миналото лято той наби младеж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР