Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обяви, че червените дяволи

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо обяви, че червените дяволи
Коментари Харесай

Роналдо иска Манчестър Юн да завърши в топ 3

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо разгласи, че " алените дяволи " би трябвало да завършат в първата тройка на класирането във Висшата лига. Тимът се показва неубедително от началото на сезона и все още заема седмо място в класирането, изоставайки с 22 точки от водача Манчестър Сити.

" Манчестър Юнайтед би трябвало да завоюва купата, или да приключи на второ или трето място. Не виждам друга позиция за Манчестър Юнайтед. В сърцето си не одобрявам конфигурация, че ние можем да бъдем отвън топ 3. Мисля, че от време на време би трябвало да разрушиш някои неща, с цел да построи нещо хубаво. Нова година, нов живот. Надявам се тимът да бъде на равнището, на което желаят почитателите. Имаме силите да променим нещата ", разяснява Роналдо пред Скай Спортс.

" Всички можем да се оправяме по-добре. Не желая да съм тук, с цел да се боря за шесто или седмо място. Тук съм, с цел да се пробвам да спечелвам, да се боря. Вярвам, че в случай че променим настройката си, можем да реализираме огромни неща ", добави португалецът, който прикани да бъде обещано време на новия управител Ралф Рангник.

" Той дойде преди пет седмици. Промени доста неща, само че има потребност от време, с цел да осъществя концепциите си посредством играчите на терена. Отнема време, само че имам вяра, че ще свърши добра работа. Наясно сме, че не играем най-хубавия футбол, само че ни остават доста мачове, с цел да се подобрим. Откакто той дойде, мисля, че се подобряваме в някои аспекти, само че му би трябвало време ", сподели още петкратният притежател на " Златната топка ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР