Звездата на Франция Килиан Мбапе отбеляза два гола при победата

...
Звездата на Франция Килиан Мбапе отбеляза два гола при победата
Коментари Харесай

Мбапе: Нашата цел е титлата

Звездата на Франция Килиан Мбапе означи два гола при успеха над Полша с 3:1 на осминафиналите на Световното състезание в Катар и разумно завоюва премията за състезател на мача. Той е голмайстор номер 1 на Мондиала досега с пет попадения.

" Това е шампионатът на фантазиите ми и се веселя да бъда тук. Цял сезон съм упражнявал, с цел да съм подготвен ", сподели Мбапе след дуела с поляците.

" Когато не приказвах с медиите в ранните кръгове на това състезание, беше, тъй като просто трябваше да се съсредоточа върху шампионата и върху моя футбол. Когато желая да се съсредоточвам, върша по този начин. Но когато ми споделиха, че Френската федерация ще бъде санкционирана, аз си платих глобата самичък, тъй като това беше моя отговорност ", добави той.

" Много сме щастливи, че стигнахме до четвъртфиналите. Не беше елементарен мач против сложен тим. Но аз съм тук и съм съсредоточен върху спечелването на купата. Все още сме надалеч от постигането на нашата цел да стигнем до дъно и да спечелим този трофей. Първото предизвикателство е четвъртфиналът и би трябвало да се концентрираме върху него ", съобщи Мбапе пред ESPN.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР