Звездата на Челси и английския национален отбор Мейсън Маунт най-сетне

...
Звездата на Челси и английския национален отбор Мейсън Маунт най-сетне
Коментари Харесай

Маунт след зъболекар: Чувствам се получовек, полуакула

Звездата на " Челси " и британския народен тим Мейсън Маунт най-накрая се отърва от проблематичните мъдреци, поради които не тренира пълноценно в последната седмица. Полузащитникът се трансформира в шлагер в обществените мрежи, откакто разгласява паметен клип от минутите след визитата при зъболекаря.

" Не си чувствам лицето. Те са най-великите за всички времена, да. Най-великите за всички времена. Най-великите. Чувствам се ужасно, както нормално. И наподобявам по този начин. Ако ме ударят, няма да го усетя. Нямам зъби. Направо съм получовек-полуакула с тези огромни зъби. Дали да не ги пуснем за щедрост? Някой би платил много пари за тях! ", споделя неособено съответният Маунт, до момента в който е към момента под въздействието на болкоуспокояващите.

Wisdom teeth have left the chat.
— Mason Mount (@masonmount_10)

Заради денталните си несгоди Маунт остана отвън групата за дуела с " Нюкасъл " във Висшата лига и срещата с " Малмьо " в Шампионската лига, не тренира, смъкна килограми и след това влезе в игра 5 минути преди края на мача с " Бърнли " предходната събота.

" Мъдреците напуснаха чата " написа доволният Маунт под видеото, което има над 32 000 лайкове в обществената мрежа " Туитър ".

Халфът попадна в листата на селекционера Гарет Саутгейт за международните квалификации с Албания и Сан Марино, надлежно на 12 и 15 ноември, само че ще се причисли към лагера на Англия със забавяне.

Маунт е съществена фигура за " Трите лъва ", както и за " Челси ". През предишния сезон той се разписа против " Реал " Мадрид в реванша от полуфиналите на Шампионската лига, а по-късно асистира на Кай Хаверц за победния гол в разногласието за трофея против " Манчестър Сити ", извеждайки родния си клуб до втори успех в най-престижния клубен шампионат и първи от сезон 2011/2012 насам.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР