Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски очевидно започна с подготовката

...
Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски очевидно започна с подготовката
Коментари Харесай

Левандовски не се крие, почна да учи испански

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски явно стартира с подготовката за своя мечтан трансфер в Реал Мадрид, написа немското издание „ Билд”. От достоверни източници медията научи, че полякът, който влезе в спор с клубната администрация, към този момент посещава уроци по испански език.

Байерн се сгромоляса против Волфсбург

Левандовски разкритикува трансферната политика на Байерн

29-годишният таран разгневи доста от началниците си с думие, че в случай че Байерн желае да не изостава от останалите топ тимове в света, би трябвало да харчи доста повече пари, в сравнение с дава в последно време. Думите му провокираха мигновен отговор от изпълнителния шеф Карл-Хайнц Румениге, който се зарече, че скоро персонално ще си поговори с играча.

Ефенберг: Левандовски нападна Байерн и сътрудниците си

Румениге гневен, заплаши смелчагата Левандовски

Напоследък остана усещането, че пристрастеностите са се поуталожили, а даже и това да е правилно, то Левандовски прави всичко допустимо, с цел да покаже на Байерн, че е подготвен да напусне. Езиковите уроци напълно не са проформа, като наподобява съвсем несъмнено, че идващото лято футболистът съществено ще натисне за трансфер в Реал.

Байерн притегли Левандовски със свободен трансфер през лятото на 2014 година, а той има контракт до 2021-а. Това въпреки всичко дава някаква сигурност за немския клуб, че даже и да не устои на офанзивите от Реал, отново ще продаде играча за тлъста сума, с която елементарно би намерил съответен заместител.

Ако дебаркира на „ Сантиаго Бернабеу”, Левандовски съвсем несъмнено ще измести Карим Бензема на върха на офанзивата. В последните си два сезона полякът вкара по 30 турнирни гола, до момента в който за „ белия балет” Бензема в никакъв случай не е успявал да трансферира границата от 25 попадения за състезание в границите на един сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР