Звездата на Байерн (Мюнхен) направи обръщение в социалните мрежи, с

...
Звездата на Байерн (Мюнхен) направи обръщение в социалните мрежи, с
Коментари Харесай

Томас Мюлер: Има горчивина от начина, по който Льов се отказа от нас

Звездата на Байерн (Мюнхен) направи послание в обществените мрежи, с което разяснява решението на националния селекционер на Германия Йоахим Льов повече да не разчита на него и съотборниците му Жером Боатегн и Матс Хумесл.

" Здравейте, хора! Изчаках да мине една нощ, с цел да премисля случилото се. Разбира се, че през вчерашния ден бях комплициран от решението на националния селекционер. Един селекционер би трябвало да взима спортни решения, безусловно. Това въобще не го слагам под въпрос. Въпреки това колкото повече мисля, методът, по който всичко това се случи, оставя мъка.

Матс, Жером и аз сме към момента в положение да играем футбол на топ равнище. Заедно с Германския футболен съюз минахме през последните години през един дълъг, натоварен и главно сполучлив път.

И когато незабавно, откакто самите ние научихме за решението, бе оповестено авансово квалифицираното изказване на ГФС и президента на ГФС, от моя позиция това не е добър жанр и няма нищо общо с почитание.

Винаги съм бил горделив да нося фланелката на Германия. Искам да благодаря за голямата поддръжка. Беше необикновено странствуване с моите 100 мача и толкоз доста невероятни прекарвания. Който ме познава, знае, че съм войник, ще виждам напред. Сега влизаме в една гореща част от сезона с Байерн, в която ще играем за всички три трофеи. И в този смисъл желая да ви кажа: Играта не е завършила! ", споделя Мюлер в дълго видео в обществените мрежи.
 Решението на Йоахим Льов ядоса Байерн (Мюнхен)
Решението на Йоахим Льов ядоса Байерн (Мюнхен)

" Баварците " разкритикуваха селекционера на Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР