Звездата на аржентинския национален отбор Лионел Меси отново тренира с

...
Звездата на аржентинския национален отбор Лионел Меси отново тренира с
Коментари Харесай

Меси отново тренира с ПСЖ, след като се извиди за воаяжа до Саудитска Арабия

Звездата на аржентинския народен тим Лионел Меси още веднъж тренира с клубния си отбор " Пари Сен Жермен " (ПСЖ), оповестиха оттова. Преди това на Меси беше наложено солено наказване поради това, че въпреки да няма разрешение от тима, реши да пътува за Саудитска Арабия на събитие на спонсори.

Заради неподчинението си футболистът беше осъден и изваден от тима за интервал от 2 седмици - т.е. нямаше да може да играе съвсем до края на сезона във френското състезание. Така пропусна и успеха на отбора с 3:1 против " Троа " като посетител в неделя. Според изявления обаче Меси в последна сметка се е извинил, а това е довело до преустановяване на наказването му.

" Мислех, че ще имаме почивен ден след мача както нормално. Пътуването беше проведено и не можех да го анулира. Вече бях го бях отменял преди този момент. Извинявам се на съотборниците си и очаквам да видя какво клубът желае да прави с мен ", сподели Меси в изказване в петък.

От ПСЖ разгласиха във Фейсбук фотография от тренировката на аржентинеца с отбора в понеделник.

Звездата обаче евентуално ще напусне френския отбор в края на сезона. Договорът му изтитича, а клубът няма предпочитание да му предложи удължение, съгласно локалните медии. Вариантите пред Меси са да се завърне в испанския " Барселона " или да подпише с тимове в Саудитска Арабия или Съединени американски щати.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР