Звездата на американския национален отбор по баскетбол Кевин Дюрант е

...
Звездата на американския национален отбор по баскетбол Кевин Дюрант е
Коментари Харесай

Баскетболист е най-богатият участник на олимпийските игри

Звездата на американския народен тим по баскетбол Кевин Дюрант е най-високоплатеният участник на олимпийските игри в Токио, написа списание " Форбс ", като прави и ранглиста по този индикатор. 

Доходите на 32-годишната топзвезда от НБА за миналата 2020 година са оценени на 75 милиона $. Той ще вземе присъединяване нва олимпийски игри за трети път в кариерата си, откакто през 2012-а и през 2016-а се окичи и с олимпийското злато.

Второто място в самобитната ранглиста за най-скъпоплатените звезди в Токио е за представителката на домакините Наоми Осака. Нейните приходи за 2020 година са се оказали 60 милиона $. Третото място в класацията е за различен баскетболен национал на Съединени американски щати - Деймиън Лилард, чиито доходи са в размер на 40,5 милиона $.

Следват сръбският тенисист Новак Джокович с 34,5 милиона, английският голфър Рори Макилрой с 32 милиона, американският баскетболист Девин Букър и японският тенисист Кей Нишикори по 30,5. Следват други двама участници в олимпийския тим по баскетбол на САЩ-  Крис Мидълтън с 27 милиона и Джрю Холидей с 23 милиона.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР